The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
A ja w Velen jakiś czas temu żonę Brauna, mówiącą "Szczęśc boże."
Jest jakas strona gdzie opisane sa wszystkie skille, poczytalbym zeby pomyslec jak sie porozwijac. Poki co mocmo w znaki i szybki atak poexpowalem. Level 13 wbity, nie podoba mi sie, ze poboczne misje maja duzo mniej expa niz glowne, ktore czesto sa duzo prostsze.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
W piwnicy u Krwawego Barona dialog dwóch strażników nawiązuje do Pulp Fiction (bring out the gimp).
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Widać ktoś w CDP jest fanem pulp fiction. W Novigradzie jest też kolekcjoner kart do gwinta Zed. Kiedy do niego docieramy w zadaniu Zoltana okazuje się , że Zed zszedłGrand Admiral Thrawn pisze:W piwnicy u Krwawego Barona dialog dwóch strażników nawiązuje do Pulp Fiction (bring out the gimp).
Pita - rozjechales forum
Co do problemu z patchem - gdzies czytalem ze po wgraniu 1.04 trzeba zaczac gre od nowa ; /
Btw jak wyglada "aptchowanie" gier na PS - samo sie sciga i instaluje czy w ogole sie to nie odbywa (nowy konsolowiec )
Co do problemu z patchem - gdzies czytalem ze po wgraniu 1.04 trzeba zaczac gre od nowa ; /
Btw jak wyglada "aptchowanie" gier na PS - samo sie sciga i instaluje czy w ogole sie to nie odbywa (nowy konsolowiec )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Pita - rozjechales forum
Przy uruchomieniu gry pojawia się komunikat o nowej "łatce". Pobierasz i samo się zainstaluje.
Wczoraj tez nabyłem PS4 z Wieśkiem jednak pograć będę mógł w następnym tygodniu . Nawet kartonu z konsola nie otworzyłem .
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Albo to z 50 twarzami. "Kazała mówić na siebie Anastasia a na niego Christian".
Poza tym, coś co bardzo mi się spodobało, czyli Ciri wspomina, ze odwiedziła świat, w którym "ludzie mieli metal w głowach i prowadzili wony na odległość przy pomocy czegoś w rodzaju megaskopów i każdy zamiast konia miał statek powietrzny" - Czyżbyśmy mieli spotkać "Jaskółkę" w Cyberpunku? Ja byłbym zachwycony.
Poza tym, coś co bardzo mi się spodobało, czyli Ciri wspomina, ze odwiedziła świat, w którym "ludzie mieli metal w głowach i prowadzili wony na odległość przy pomocy czegoś w rodzaju megaskopów i każdy zamiast konia miał statek powietrzny" - Czyżbyśmy mieli spotkać "Jaskółkę" w Cyberpunku? Ja byłbym zachwycony.
Pograłem i trochę szkoda mi tego stówaka wydanego na grę. Easter Eggi i masa smaczków są zabawne, ale po dwóch dłuższych posiedzeniach gra odeszła w niepamięć i nie za bardzo chce mi się do niej wracać.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Why
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
System walki to kalekie Dark Soulsy (choć widać pewną poprawę w stosunku do drugiej części). A fabuła przypomina mi oglądanie Family Guya. tj. jest historia w tle, której odbiór zakłóca wrzucany co chwila gag albo średniośmieszny żart. Chyba tetryczeję .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
System walki wywoluje moje obawy, co do fabuły nie specjalnie mnie ona obchodzi (jak w Skyrim) liczy się raczej ciekawy świat w koło.
Po cenie gry wnosze, ze system walki przeszkadza CI na PC, konsolowcy tez tak maja? To kwestia rywalizacji klawiatura vs pad czy po prostu mechanika nawala?
Po cenie gry wnosze, ze system walki przeszkadza CI na PC, konsolowcy tez tak maja? To kwestia rywalizacji klawiatura vs pad czy po prostu mechanika nawala?
W walce trochę brakuje mi płynności i jakiejś satysfakcji z wyprowadzenia kombinacji. Na najwyższym poziomie trudności najlepiej sprawdza się paniczne unikanie ataków (co nie jest zbyt trudne) pizdnięcie oponenta z dwa razy, może walnięcie jakiś znakiem (co może kupić nam kolejny cios lub dwa) i znowu bieganie w kółko. O dłuższym combie można pomarzyć, bo zaraz coś się zablokuje i przywali za pół hp. Przynajmniej u mnie tak to wyglądało.