wertyg pisze:Ta sprawa z kursorem jeszcze nie jest taka tragiczna. Gorzej, jak podczas gry kursor ucieka na sam dol mapy, wtedy nic sie juz nie da zrobic, jak tylko przerwac bitwe.
Grałem razem ze 30h i jakoś nie zaobserwowałem tego
Moderator: Zaklinacz Kostek
wertyg pisze:Ta sprawa z kursorem jeszcze nie jest taka tragiczna. Gorzej, jak podczas gry kursor ucieka na sam dol mapy, wtedy nic sie juz nie da zrobic, jak tylko przerwac bitwe.
High Elf pisze:wertyg pisze:Ta sprawa z kursorem jeszcze nie jest taka tragiczna. Gorzej, jak podczas gry kursor ucieka na sam dol mapy, wtedy nic sie juz nie da zrobic, jak tylko przerwac bitwe.
Grałem razem ze 30h i jakoś nie zaobserwowałem tego
Minimalne musisz mieć 512RAMu i 2,4GHz (Ty masz na standardy Intela jakieś 1,3GHz dokładnie nie wiem-nie jestem znawcą) i Direct 9.0c.Athlon 2500+ 256 ramu i Radeon 9200 pro
masz polowiczna racje. faktycznie Athlon 2,5 ma mniej GHz, ale jego ustawienia odpowiadaja Intelowskiemu Pentium 2,5. takze wcale nie jest slabszy, a na pewno tanszy.Troyan pisze:Minimalne musisz mieć 512RAMu i 2,4GHz (Ty masz na standardy Intela jakieś 1,3GHz dokładnie nie wiem-nie jestem znawcą) i Direct 9.0c.Athlon 2500+ 256 ramu i Radeon 9200 pro
Ja mam Athlona 3200+ i mi w systemie wykrywa 2.0GHz co podczas gry wiąże się "zacinkami".