DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Fajnie by było, jakby na wydarzeniu wrzucić relację też.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zapraszamy do dołączania i śledzenia do wydarzenia na FB :DMP na fb
Dodałem również scenariusze na jakie będziemy grać:
ROUND PAIRING 1 PAIRING 2 PAIRING 3 PAIRING 4 PAIRING 5
1 - D - D - A - B - C
2 - A - A - B - C - D
3 - B - B - C - D - A
4 - C - C - D - A - B
5 - D - D - A - B - C
A - Meeting engagement
B - Blood & Glory
C - King of the Hill
D - Battleline
1 - D - D - A - B - C
2 - A - A - B - C - D
3 - B - B - C - D - A
4 - C - C - D - A - B
5 - D - D - A - B - C
A - Meeting engagement
B - Blood & Glory
C - King of the Hill
D - Battleline
Scenariusze dla paringów 1, 2 i 5 są dla mnie jasne - 1 i 2 są takie same, więc nie ma problemu, 5 to ostatnie armie, które zostały. Ale w jaki sposób przy poniższym sposobie parowania odróżniamy numery 3 od 4, bo scenariusze są inne i to ma znaczenie:Dydu pisze:Zapraszamy do dołączania i śledzenia do wydarzenia na FB :DMP na fb
1 - D - D - A - B - C
2 - A - A - B - C - D
3 - B - B - C - D - A
4 - C - C - D - A - B
5 - D - D - A - B - C
A - Meeting engagement
B - Blood & Glory
C - King of the Hill
D - Battleline
2. (3&4)
Both Teams put up 1 army.
Both Teams put up 2 opponents
Both Teams choose their match
Nastąpiły spore zmiany
Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva, ul. Św. Wawrzyńca 12, 31-060 Kraków

Zdjęcia Lokalu - kliknij
Zaktualizowałem baze noclegową, wszystkie podane hotele/hostel znajdują się w promieniu 10 min spokojnego spaceru
Dodatkowe atrakcje
Obiad - istnieje możliwośćzamówienia obiadu w sobotę i niedzielę, obiady będąwydawane przez restaurację w przerwie obiadowej na miejscu. Koszt obiadu 15zl/osoba, czyli dwa obiady w cenie 30zł.
Do wyboru:
· pierogi (ruskie lub z mięsem lub z kapustą i grzybami)
· lasagne
· tortilla
· burger wołowy
Rodzaj obiadu należy zaznaczyćw na każdy dzień w zgłoszeniu i przelać odpowiednią kwotę wraz z przedpłatą za turniej. Każdy gracz, który wykupi obiad dostanie bloczek na taki obiad jaki zaznaczy w zgłoszeniu. W przypadku zgubienia bloczka nie będą wydawane zapasowe. Obiady zostaną zamówione na podstawie zgłoszeń i będą przygotowane na konkretną godzinę, tak że nie będzie problemu z oczekiwaniem na wydanie.
Zniżka - każdy z graczy otrzyma przy zgłoszeniu smycz i identyfikatorem, na podstawie identyfikatora, przez cały czas turnieju oraz wieczornej imprezy na wszystkie dania oraz napoje i alkohole z baru będzie obowiązywać 10% zniżki
Jako że na terenie lokalu jest możliwość spożywania alkoholu, liczymy że jesteśmy wszyscy dorośli i umiemy się zachować. Gdyby jednak zdarzyły się przypadki nie odpowiedniego zachowania osoby takie będą osuwane z terenu imprezy oraz dyskwalifikowane z turnieju (wszystkie przyszłe bitwy przegrywają 0-20)
Impreza
Impreza wraz z rozdanie nagród za poprzedni sezon zostanie zorganizowana na miejscu, do dyspozycji będziemy mieć pozostałą część sali, na której odbędzie się turniej oraz antresole.
Restauracja przygotuje dla nas specjalne menu na wieczorną imprezę.
Mam nadzieje, że podobająsięwam takie zmiany, już za niedługo pojawią się informację o sponsorach i nagrodach.
Poszukujemy chętnych osób do bycia sędzią liniowym.
Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva, ul. Św. Wawrzyńca 12, 31-060 Kraków

Zdjęcia Lokalu - kliknij
Zaktualizowałem baze noclegową, wszystkie podane hotele/hostel znajdują się w promieniu 10 min spokojnego spaceru
Dodatkowe atrakcje
Obiad - istnieje możliwośćzamówienia obiadu w sobotę i niedzielę, obiady będąwydawane przez restaurację w przerwie obiadowej na miejscu. Koszt obiadu 15zl/osoba, czyli dwa obiady w cenie 30zł.
Do wyboru:
· pierogi (ruskie lub z mięsem lub z kapustą i grzybami)
· lasagne
· tortilla
· burger wołowy
Rodzaj obiadu należy zaznaczyćw na każdy dzień w zgłoszeniu i przelać odpowiednią kwotę wraz z przedpłatą za turniej. Każdy gracz, który wykupi obiad dostanie bloczek na taki obiad jaki zaznaczy w zgłoszeniu. W przypadku zgubienia bloczka nie będą wydawane zapasowe. Obiady zostaną zamówione na podstawie zgłoszeń i będą przygotowane na konkretną godzinę, tak że nie będzie problemu z oczekiwaniem na wydanie.
Zniżka - każdy z graczy otrzyma przy zgłoszeniu smycz i identyfikatorem, na podstawie identyfikatora, przez cały czas turnieju oraz wieczornej imprezy na wszystkie dania oraz napoje i alkohole z baru będzie obowiązywać 10% zniżki
Jako że na terenie lokalu jest możliwość spożywania alkoholu, liczymy że jesteśmy wszyscy dorośli i umiemy się zachować. Gdyby jednak zdarzyły się przypadki nie odpowiedniego zachowania osoby takie będą osuwane z terenu imprezy oraz dyskwalifikowane z turnieju (wszystkie przyszłe bitwy przegrywają 0-20)
Impreza
Impreza wraz z rozdanie nagród za poprzedni sezon zostanie zorganizowana na miejscu, do dyspozycji będziemy mieć pozostałą część sali, na której odbędzie się turniej oraz antresole.
Restauracja przygotuje dla nas specjalne menu na wieczorną imprezę.
Mam nadzieje, że podobająsięwam takie zmiany, już za niedługo pojawią się informację o sponsorach i nagrodach.
Poszukujemy chętnych osób do bycia sędzią liniowym.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2015, o 22:01 przez Dydu, łącznie zmieniany 1 raz.

Najs teraz mozna sie zstanawiac czy sie zglosic.
To jest lokal o dosyć wysokim standardzie - krakowski Kazimierz to mekka turystów z całego świata - spokojnie znajdzie się tam miejsce ja myślę dla minimum 300 osób - bo jak wierzyć w plotki to ostatnie DMP
... Imprezy w takim lokalu jeszcze u nas nie było - więc chwała dla Dyda że umiał to załatwić !

Wow wygląda zajebiście!