Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
Cos mi sie wydaje, ze najlepiej bylo by założyć temat 'marvel vs dc' bo głównie o tych serialach sie mówi a i motywów filmowych tez jest sporo. Po oddzieleniu tych dwóch, tutaj powinien być juz spokój.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
A teraz bedzie marvel w filmowym a dc w serialach
Nie no generalnie wiele serii duzo emocji wywluje jakos tak co 5-6 odcinkow iflmy to jednak jednostrzalowe sa
Nie no generalnie wiele serii duzo emocji wywluje jakos tak co 5-6 odcinkow iflmy to jednak jednostrzalowe sa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
kangur022 pisze:Można drugą połowke zabrac na ten film wogole?quas pisze:ost tez zaliczylem Mad Maxa.
100min akcji, bez wiekszych psychologicznych bzdetow, bez happy endow. Świat post-apo w czystej postaci
me likes
Znajdzie cuś dla siebie.
Z Afro dziś byliśmy no dobry film ale jakoś tych wielkich zachwytów nie odczuliśmy. (a kolesia od gitary całkiem nie czaimy czym tutaj taka wielka podnieta)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Bo to trzeba byc troche chorym na punkcie psot apo generalnie a mad maxa w szczegolnosci. Imo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-Qc- pisze:Bo to trzeba byc troche chorym na punkcie psot apo generalnie a mad maxa w szczegolnosci. Imo
jop też tak uważam. po prostu to fajnie zrobiony dobry film dający 100% akcje i relaks nic więcej
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
a to zapowiadano coś więcej?Gokish pisze:-Qc- pisze:Bo to trzeba byc troche chorym na punkcie psot apo generalnie a mad maxa w szczegolnosci. Imo
jop też tak uważam. po prostu to fajnie zrobiony dobry film dający 100% akcje i relaks nic więcej
widz jest wrzucony nagle w akcje, ktora kończy się na kilka min przed końcowymi napisami. Nie ma głebszego zarysowania bohaterów - wszyscy sa jacy sa i podejmuja decyzje tu i teraz.
IMO dynamika nadaje cały urok.
quas pisze:a to zapowiadano coś więcej?Gokish pisze:-Qc- pisze:Bo to trzeba byc troche chorym na punkcie psot apo generalnie a mad maxa w szczegolnosci. Imo
widz jest wrzucony nagle w akcje, ktora kończy się na kilka min przed końcowymi napisami. Nie ma głebszego zarysowania bohaterów - wszyscy sa jacy sa i podejmuja decyzje tu i teraz.
IMO dynamika nadaje cały urok.
5 minut fabuły by się przydało wg mnie . Całe 5 minut (w poprzednich maxach ta chwila się znalazła ;D)
a na sezon ogórkowy to ja już czekam na premiere nowego Dragon Balla ;P
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
SPOILERY W OPÓR
Masz chory świat, masz w nim jedyne źródło wody, potem jedyne źródlo dzieci i rywalizacja o jedno i drugie, masz Mad maxa ktorego historie moze rozwinie gra (już 4 sierpnia!), który ma swoje demony itd itp. + kostiumy, choreografia itd itp = max hit
Masz chory świat, masz w nim jedyne źródło wody, potem jedyne źródlo dzieci i rywalizacja o jedno i drugie, masz Mad maxa ktorego historie moze rozwinie gra (już 4 sierpnia!), który ma swoje demony itd itp. + kostiumy, choreografia itd itp = max hit
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
- Naviedzony
Ja też. Przebogata biografia aktorska, kariera metalowa w wieku ponad dziewięćdziesięciu lat, tajemnicza służba wojskowa w okresie II Wojny Światowej w szeregach elitarnych brytyjskich sił specjalnych. Współtwórca legendy wytwórni Hammer, posiadacz najpiękniejszego głosu na świecie i najwspanialszy czarny charakter w dziejach kina - więcej niż raz.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Nie zapomnijmy, że był też pasowanym rycerzem i wielkim miłośnikiem książek oraz fantastyki i jednym z ostatnich prawdziwych brytyjskich dżentelmenów. Rok 2015 obfituje w straty najlepszych ludzi, niestety ta boli szczególnie
Ale jak powiedziała moja koleżanka, "przynajmniej miał długie i epickie życie, gdyby tylko ktokolwiek z nas dał radę zbliżyć się do poziomu 5% jego zayebistości to byłby sukces"
Ale jak powiedziała moja koleżanka, "przynajmniej miał długie i epickie życie, gdyby tylko ktokolwiek z nas dał radę zbliżyć się do poziomu 5% jego zayebistości to byłby sukces"
- Naviedzony
Mało kto wie również, że sir Christopher Lee był jedyną osobą w obsadzie Władcy Pierścieni, która osobiście znała Tolkiena... No i Tony Iommi powiedział kiedyś, że Christopher Lee był swego czasu osobą, która zainspirowała kierunek całej jego kariery muzycznej i przez to przyczynił się do powstania metalu, jak znamy.
Widocznie bogom był potrzebny bardziej niż nam, tu na Ziemi :/
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Naviedzony
Skromne epitafium dla mistrza. W chwili nagrania tego utworu miał 84 lata.
https://www.youtube.com/watch?v=-vZzQMFR4yA
https://www.youtube.com/watch?v=-vZzQMFR4yA
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
o shit i nagrał swój własny metalowy album we współpracy z 2 metalowymi zespołami
opis
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemag ... _the_Cross
album
https://www.youtube.com/watch?v=ns0mw10rSGo
opis
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemag ... _the_Cross
album
https://www.youtube.com/watch?v=ns0mw10rSGo