7 za 0,4? no nie wiem. Ja rozumiem że ważone na miejscu ale w Wawie na starówce jest taniej...PiotrB pisze:To jest świetna lokalizacja i doskonały lokal - przy czym ceny umiarkowane 7 zł piwo - na prawdę barwo dla Dyda ! To będą nie zapomniane mistrzostwa!
![]()
![]()
DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

No nie wiem, ja jak ostatnio byłem w Wawie to płaciłem więcej i to za korporacyjne.oczko pisze:7 za 0,4? no nie wiem. Ja rozumiem że ważone na miejscu ale w Wawie na starówce jest taniej...PiotrB pisze:To jest świetna lokalizacja i doskonały lokal - przy czym ceny umiarkowane 7 zł piwo - na prawdę barwo dla Dyda ! To będą nie zapomniane mistrzostwa!
![]()
![]()
Są też opcje na większe rozmiary 1l i 2,5l, które wychodzą sporo taniej, a ich piwo jest naprawdę dobre
Chłopaki mam tylko jedno pytanie. Czy na czas turnieju knajpa będzie używana także przez normalnych gości czy będzie tylko na wyłączność DMP i inne osoby nie będą mieć wstępu.
To ważne pytanie. Czy zadbaliście o to, aby odizolować nas od świata zewnętrznego?^Karpiu^ pisze:Chłopaki mam tylko jedno pytanie. Czy na czas turnieju knajpa będzie używana także przez normalnych gości czy będzie tylko na wyłączność DMP i inne osoby nie będą mieć wstępu.

Tak jak na całym Kazku. Strefa w weekend nie działa wiec gdzie popadnie.Laik pisze:Jak wygląda kwestia parkowania w okolicy?
Lokal będzie otwarty z tym, że poza antresolą będą wolne tylko te okrągłe loże z boku.
Pewnie kilku klientów przejdzie się i zobaczy co to ale to chyba nie problem, w każdym bądź razie klienci nie będą się przepychać miedzy stołami, żeby dojść do baru.
Co do parkingu, to tak jak Karpiu napisał od piątku od 20 do poniedziałku do 10 rano parkowanie jest bezpłatne, tyle że tak jak Dibo napisał może być ciężko z miejscem.
Lokal nie ma parkingu dla gości, w razie problemów 10 minut spacerkiem jest Galeria Kazimierz, tam na pewno znajdą się wolne miejsca (parking w sobotę-niedziele jest darmowy)
Pewnie kilku klientów przejdzie się i zobaczy co to ale to chyba nie problem, w każdym bądź razie klienci nie będą się przepychać miedzy stołami, żeby dojść do baru.
Co do parkingu, to tak jak Karpiu napisał od piątku od 20 do poniedziałku do 10 rano parkowanie jest bezpłatne, tyle że tak jak Dibo napisał może być ciężko z miejscem.
Lokal nie ma parkingu dla gości, w razie problemów 10 minut spacerkiem jest Galeria Kazimierz, tam na pewno znajdą się wolne miejsca (parking w sobotę-niedziele jest darmowy)
Dokładnie. I tak wszyscy zaczniemy skoro weekendowy świt.Spawn pisze:E ja pare razy byłem na kazimierzu na jakiś turniejach i nie miałem jakiś problemów. Dużo jest zadupiatych uliczek i coś się znajdzie. Zwlaszcza że turniej jest w sobote rano, a rano ludzie są skacowani i śpią. Rano jest ok.
Wybiorę się czy to jako gracz czy jako widz.
- swieta_barbara
- habydysz
Kto pamięta ten turniej?
https://www.youtube.com/watch?v=gcruphjgjyo
Zmieniliśmy scenariusze:
ROUND PAIRING 1 PAIRING 2 PAIRING 3 PAIRING 4 PAIRING 5
1 - B - B - A - A - D
2 - C - C - B - B - D
3 - A - A - C - C - D
4 - C - C - D - D - B
5 - D - D - A - A - B
A - Meeting engagement
B - Blood & Glory
C - King of the Hill
D - Battleline
ROUND PAIRING 1 PAIRING 2 PAIRING 3 PAIRING 4 PAIRING 5
1 - B - B - A - A - D
2 - C - C - B - B - D
3 - A - A - C - C - D
4 - C - C - D - D - B
5 - D - D - A - A - B
A - Meeting engagement
B - Blood & Glory
C - King of the Hill
D - Battleline
swieta_barbara pisze:Kto pamięta ten turniej?
Piękne dzieje.
Ale niewiele z tych klubów jeszcze się ostało