DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]
Re: DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]
ja mam! Ale dam za flaszkę (może jak zacznie przepłacać, to je sobie kupi..?)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
To do mnie czy Andrzeja? 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jesli ktos ma pegza to niech go wezmie, bardzo bym prosił 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
3 runda
1 wyznawcy Guldura- 2SS
2 LEGION 1- SS1
3 LEGION 2 - RYK
4 SWEET REFORM - FRANKTEAM
GAMBERSI BYE
Po emocjach związanych z meczem powracamy do grania. Atmosfera naprawdę niesamowita. Pomimo upału chyba wszyscy bawia się na prawdę dobrze
1 wyznawcy Guldura- 2SS
2 LEGION 1- SS1
3 LEGION 2 - RYK
4 SWEET REFORM - FRANKTEAM
GAMBERSI BYE
Po emocjach związanych z meczem powracamy do grania. Atmosfera naprawdę niesamowita. Pomimo upału chyba wszyscy bawia się na prawdę dobrze

Więc dokonało się - kolejnym Drużynowym Mistrzem Śląska roku 2015 stał się zespół Wyznawców Guldura! Gratulacje - 2 msc zajął 1 team SS a 3 msc Legion . Wyznawcy Guldura wygrali wszystkie swoje mecze i chyba nawet nie stracili punktu . Laik,Szajtis,Gudur, Dymitr i Maryś to jednak prawdziwy ALL STARS batlowego światka - nie ma więc się co dziwić więc że tak się to skończyło choć wszyscy oczywiście dzielnie walczyli.
Ja z mojej strony serdecznie dziękują wszystkim uczestnikom za dużą dyscyplinę ,dogrywanie bitew ,brak sytuacji spinowych (poza jedną
i za świetną atmosferę i zabawę . Starałem się być dostępny i jeśli miałem problemy z jakąś interpretacją zasad to konsultowałem to z członkami LS. Mam więc nadzieję ,że choć trochę byliście zadowoleni
.
Pogoda dopisała - o dziwo tym razem chłodna sala w Kozłowie była miłą odmianą - zdecydowanie też na plus w stosunku do poprzednich lat oświetlenie.Jedzenie jak zwykle doskonałe i doskonały i piękny (poza Solem oczywiście
) pozostały staff!
garść fotek :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Dokładne wyniki mam nadzieję wklei Solo . Dziękuję i do zobaczenia za rok!
Ja z mojej strony serdecznie dziękują wszystkim uczestnikom za dużą dyscyplinę ,dogrywanie bitew ,brak sytuacji spinowych (poza jedną

Pogoda dopisała - o dziwo tym razem chłodna sala w Kozłowie była miłą odmianą - zdecydowanie też na plus w stosunku do poprzednich lat oświetlenie.Jedzenie jak zwykle doskonałe i doskonały i piękny (poza Solem oczywiście

garść fotek :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Dokładne wyniki mam nadzieję wklei Solo . Dziękuję i do zobaczenia za rok!

Propsy w opor, graty dla kadry ETC, ktora wygrała turniej (3 kadrowicze + 2 z grona kandydatów), tym skaldem postraszyliscie konkurencje 
Bardzo fajny tur, Kozłów + pogoda + ekipa = super zabawa, do konca zycia bede pamietał jak Laik i Szaitis dostrzegli moja prawdziwa wartosc i dostrzegli jak bardzo mnie potrzebują - to bezcenne
Solo jest królem imprez, + dodam od siebie że side eventy Lotr i 40k wyszły zdaniem srodowisk bardzo dobrze, a nie wiem jak wy ale ja z przyjemnoscia popatrzylem na modele z innych systemów (taki hobbit np naprawde wyglada teraz świetnie, o 40k się nawet nie wypowiem bo wiadomo jak to jest
) a im nas wiecej tym weselej 
Dzięki za grę Zepkowi, Zafowi, Lotharowi i captain my captain Marcinowi "że niby co mam zrobić" Krzemiemu - swietna zabawa była

Bardzo fajny tur, Kozłów + pogoda + ekipa = super zabawa, do konca zycia bede pamietał jak Laik i Szaitis dostrzegli moja prawdziwa wartosc i dostrzegli jak bardzo mnie potrzebują - to bezcenne

Solo jest królem imprez, + dodam od siebie że side eventy Lotr i 40k wyszły zdaniem srodowisk bardzo dobrze, a nie wiem jak wy ale ja z przyjemnoscia popatrzylem na modele z innych systemów (taki hobbit np naprawde wyglada teraz świetnie, o 40k się nawet nie wypowiem bo wiadomo jak to jest

Dzięki za grę Zepkowi, Zafowi, Lotharowi i captain my captain Marcinowi "że niby co mam zrobić" Krzemiemu - swietna zabawa była

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
taaaa-Qc- pisze: Dzięki za grę Zepkowi, Zafowi, Lotharowi i captain my captain Marcinowi "że niby co mam zrobić" Krzemiemu - swietna zabawa była
Dzieki przeciwnikom za gre i graczom z mojego teamu
kapitanowi KrzeQc za parowanie mnie z bolkami

Solowi za imprezę
Cateringowi za wygląd i Solaski
aha
Szczególne życzenia dla Lothara ! niech ma jakieś pkt

Gra sobie człowiek turniej i ugrywa 80+. Myśli, kurde - dobry wynik. Moment pozniej: bardzo dobry, trzeci w teamie.
Dzieki drużynie za wspólna gre, Solo dziękuje ze mi machy nie wsadziles (jedna z bardziej interesujących bitew), przeciwnikow pozdrowię osobno w relacji.
To juz trzecie z rzędu DMŚ które miałem okazje wygrać - czas chyba dac szanse innym
Pjona
Dzieki drużynie za wspólna gre, Solo dziękuje ze mi machy nie wsadziles (jedna z bardziej interesujących bitew), przeciwnikow pozdrowię osobno w relacji.
To juz trzecie z rzędu DMŚ które miałem okazje wygrać - czas chyba dac szanse innym

Pjona
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.