DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Post autor: Dymitr »

ja mam! Ale dam za flaszkę (może jak zacznie przepłacać, to je sobie kupi..?)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

To do mnie czy Andrzeja? :P
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Jeśli ja razem obalimy to spoko ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Andrzej pisze:Jeśli ja razem obalimy to spoko ;)
Długo to byście chyba razem nie poobalali :)... w sumie chcę to zobaczyć :) !
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

spakowane :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Jesli ktos ma pegza to niech go wezmie, bardzo bym prosił :)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

I runda:

1 Sweet Reform
RyK Medaliki
2 Frankenteam
Szybki Szpil w cieniu słońca
3 The Gamblers
Kultyści Guldura 8 skład SS
4 Legion I
Legion II Ciupaga Thal

gościnnie z konta Sola - PiotrB :)

Awatar użytkownika
dziczek
Mudżahedin

Post autor: dziczek »

Ale do frekwencji proszę jeszcze doliczyć trzech wędkarzy :mrgreen:
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem :P

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Runda 2

1 Szybki Szpil I
Kultyści Guldura
2 Legion I
RyK Medaliki
3 Szybki Szpil II
Sweet Reform
4 The Gamblers
Legion II

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

3 runda

1 wyznawcy Guldura- 2SS
2 LEGION 1- SS1
3 LEGION 2 - RYK
4 SWEET REFORM - FRANKTEAM

GAMBERSI BYE

Po emocjach związanych z meczem powracamy do grania. Atmosfera naprawdę niesamowita. Pomimo upału chyba wszyscy bawia się na prawdę dobrze :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

4 runda

1 kultysci Guldura - Legion 1
2 SS 1-SS2
3.LEGION 2- SWEET REFORM
4.THE GAMBERS -FRANKTEAM

RYK BYE

Teamy zwarte i gotowe :) kultysci niechybnie zmierzają po zwycięstwo. Kto będzie 2.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

1. Kultysci Guldura -Legion 2
2.SS1-The GAMBERS
3.SS2 -LEGION
4.RYK-FRANKTEAM
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Dobrych snów :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Więc dokonało się - kolejnym Drużynowym Mistrzem Śląska roku 2015 stał się zespół Wyznawców Guldura! Gratulacje - 2 msc zajął 1 team SS a 3 msc Legion . Wyznawcy Guldura wygrali wszystkie swoje mecze i chyba nawet nie stracili punktu . Laik,Szajtis,Gudur, Dymitr i Maryś to jednak prawdziwy ALL STARS batlowego światka - nie ma więc się co dziwić więc że tak się to skończyło choć wszyscy oczywiście dzielnie walczyli.

Ja z mojej strony serdecznie dziękują wszystkim uczestnikom za dużą dyscyplinę ,dogrywanie bitew ,brak sytuacji spinowych (poza jedną :) i za świetną atmosferę i zabawę . Starałem się być dostępny i jeśli miałem problemy z jakąś interpretacją zasad to konsultowałem to z członkami LS. Mam więc nadzieję ,że choć trochę byliście zadowoleni :).

Pogoda dopisała - o dziwo tym razem chłodna sala w Kozłowie była miłą odmianą - zdecydowanie też na plus w stosunku do poprzednich lat oświetlenie.Jedzenie jak zwykle doskonałe i doskonały i piękny (poza Solem oczywiście :) ) pozostały staff!

garść fotek :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Dokładne wyniki mam nadzieję wklei Solo . Dziękuję i do zobaczenia za rok! :)
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Propsy w opor, graty dla kadry ETC, ktora wygrała turniej (3 kadrowicze + 2 z grona kandydatów), tym skaldem postraszyliscie konkurencje :)

Bardzo fajny tur, Kozłów + pogoda + ekipa = super zabawa, do konca zycia bede pamietał jak Laik i Szaitis dostrzegli moja prawdziwa wartosc i dostrzegli jak bardzo mnie potrzebują - to bezcenne :)

Solo jest królem imprez, + dodam od siebie że side eventy Lotr i 40k wyszły zdaniem srodowisk bardzo dobrze, a nie wiem jak wy ale ja z przyjemnoscia popatrzylem na modele z innych systemów (taki hobbit np naprawde wyglada teraz świetnie, o 40k się nawet nie wypowiem bo wiadomo jak to jest :) ) a im nas wiecej tym weselej :)

Dzięki za grę Zepkowi, Zafowi, Lotharowi i captain my captain Marcinowi "że niby co mam zrobić" Krzemiemu - swietna zabawa była :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

-Qc- pisze: Dzięki za grę Zepkowi, Zafowi, Lotharowi i captain my captain Marcinowi "że niby co mam zrobić" Krzemiemu - swietna zabawa była :)
taaaa

Dzieki przeciwnikom za gre i graczom z mojego teamu
kapitanowi KrzeQc za parowanie mnie z bolkami ;)
Solowi za imprezę
Cateringowi za wygląd i Solaski

aha
Szczególne życzenia dla Lothara ! niech ma jakieś pkt :P inne niz konstrukcyjne z rozpy

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Dzięki za super weekend :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Wielkie dzieki za swietny weekend! W kozlowie, mimo ze miejscowka chyba juz taka se, dalej impreza pierwsza klasa.

Dzieki dla moich teammatow za wspolna gre, chyba zrobilismy to co powinnismy:)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Dzięki za fajny weekend dla wszystkich, szczególne podziękowania dla Domina - dzięki któremu widzę jeszcze "room for improvement" :P
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Gra sobie człowiek turniej i ugrywa 80+. Myśli, kurde - dobry wynik. Moment pozniej: bardzo dobry, trzeci w teamie.

Dzieki drużynie za wspólna gre, Solo dziękuje ze mi machy nie wsadziles (jedna z bardziej interesujących bitew), przeciwnikow pozdrowię osobno w relacji.

To juz trzecie z rzędu DMŚ które miałem okazje wygrać - czas chyba dac szanse innym ;)

Pjona

ODPOWIEDZ