Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Według mnie nie , jeśli miałbys scaly skina na 6+ to pewnie by ci podniosło pancerz save'a o 1 , ale moge sie mylic;)
''If you show your teeth, bite''
Na ograniczenia ETC Morathi kosztuje 4 jeśli się używa Death? Czy wogole tyle kosztuje... Bo ja nie rozumiem tego zapisu...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dzięki Miałem zgryz bo kumpel inaczej zinterpretował ten zapis stąd to pytanie.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Standard of Discipline na potrzeby Spirit Leech się nie liczy zgodnie z ETC FAQiem, więc możesz mieć Lore of Death i ten sztandar
Jakakolwiek inna LD10 w armii, którą Arcymag z Lore of Death mógłby mieć, już się wlicza do Compa
Jakakolwiek inna LD10 w armii, którą Arcymag z Lore of Death mógłby mieć, już się wlicza do Compa
Pilne! Potrzebuje pegaza na DMŚ! Najlepiej z czarodziejką, ale może być bez. Płacę płynnym złotem!
Mam pytanko o działanie ring of hotek
Magic Resistance (3). EnemyWizards casting spells (or targeting spells on units)
within 6" of the bearer will miscast on double 1 (but without IF), as well as double
6.
czy hotek działa gdy:
1 czarodziej wroga jest 6" od właściciela i rzuca czar
2 czar wroga jest rzucany na dowolny unit znajdujący się w 6" od właściciela
3. czy oba przypadki ?? Bo mi się wydaje że w obu ale poprawcie mnie jeśli się mylę?
Magic Resistance (3). EnemyWizards casting spells (or targeting spells on units)
within 6" of the bearer will miscast on double 1 (but without IF), as well as double
6.
czy hotek działa gdy:
1 czarodziej wroga jest 6" od właściciela i rzuca czar
2 czar wroga jest rzucany na dowolny unit znajdujący się w 6" od właściciela
3. czy oba przypadki ?? Bo mi się wydaje że w obu ale poprawcie mnie jeśli się mylę?
Armia baranów prowadzona przez lwa jest groźniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Mi się wydaje ze trzeba na to patrzeć jak na "bańkę" 6 cali od posiadacza pierscienia i odziały znajdujące sie w niej maja ten plus ze przeciwnik miscastuje na dublach gał
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W obydwóch przypadkach jest miscast. W przypadku rzucania czaru do i z bańki 6" od posiadacza.
Czy ataki po rozozproszeniu Malka przysluguje wsv z mra?
- RedScorpion
- Falubaz
Czy jeśli Crone Hellebron dostanie czar Savage Beast of Horros (+3 ataki) uzyskując wtedy 10 ataków to może sobie jeszcze dodać swoje +d3?
Bloodthirster mógł mieć chyba powyżej 10 ataków bo losowo je dostawał tak jak tutaj te d3.
Bloodthirster mógł mieć chyba powyżej 10 ataków bo losowo je dostawał tak jak tutaj te d3.