Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
a no tak - faktycznie straszne paskudztwo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Naxx ma duzo bardziej grywalne karty niz gora, aczkolwiek ta tez nie jest zla (taki nerfarien, calkiek niezla legenda, o thaurisianie nie wspomne bo jest kosmiczny, jesli przetrwa 2 tury na stole, to jest z reguly po grze)
Naprawde jest od groma tanich niezlych talii, wszystkie mechowe talie nie sa jakies drogie, a prawie w kazdej frakcji sa w stanie dzialac, choc wiadomo mage, potem rogue mage najskuteczniej.
Naprawde jest od groma tanich niezlych talii, wszystkie mechowe talie nie sa jakies drogie, a prawie w kazdej frakcji sa w stanie dzialac, choc wiadomo mage, potem rogue mage najskuteczniej.
shaman na mechach tez kozak.Ziemko pisze:Naxx ma duzo bardziej grywalne karty niz gora, aczkolwiek ta tez nie jest zla (taki nerfarien, calkiek niezla legenda, o thaurisianie nie wspomne bo jest kosmiczny, jesli przetrwa 2 tury na stole, to jest z reguly po grze)
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Tak zapomnialem o nim, power mace, ten mech za 2 z windfury i flametongue robia gre czasem.
Iskrobot!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
naxarmass czy czarna gora - co wybrac za 700 golda? pierwsze skrzydlo naxarmass juz zrobilem
edit no i loatheb tez niczego sobieAldean pisze:kolejne skrzydlo naxx daje sluzozera;] najlepszy rare w grze;]-Qc- pisze:naxarmass czy czarna gora - co wybrac za 700 golda? pierwsze skrzydlo naxarmass juz zrobilem
"Our weapons cut through them like blade through air!"
czyli sluzozer + loatheb kontra imeprator - ktory jest genialny...
a kiedy jest ponury klient? jakby on był to bym go od ręki brał
Na dosc bazowych taliach dorwe sie do tych kart? Mam dosc sensownego shamana rushujacego na razie, poza tym tam mozna sideowac partie wiec git...
Btw heroiczne pokonywanie herosów cos daje - ja dostalem jakas bieda karte common za heroiczny peirwszy stopien naxramassu
a kiedy jest ponury klient? jakby on był to bym go od ręki brał
Na dosc bazowych taliach dorwe sie do tych kart? Mam dosc sensownego shamana rushujacego na razie, poza tym tam mozna sideowac partie wiec git...
Btw heroiczne pokonywanie herosów cos daje - ja dostalem jakas bieda karte common za heroiczny peirwszy stopien naxramassu
No to wszystko jasne ...
Grając i wygrywając, robiąc daily questy (które jak nazwa wskazuje pojawiają się codziennie ), plus na początku można trochę złota wytargać robiąc unikalne questy z listy poniżej:
http://www.icy-veins.com/hearthstone/gold-guide
http://www.icy-veins.com/hearthstone/gold-guide
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- swieta_barbara
- habydysz
IMO dodatki, a potem Arena.
Przy 3 winach arena już się zwraca, a też wpadają boostery.
Przy 3 winach arena już się zwraca, a też wpadają boostery.