DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

PiotrB +1

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

PiotrB pisze:W tym klubie to pijane będą co najwyżej fajne laski bo resztę wyrzuci ochrona :)... i dopóki z stamtąd nie wyjdziesz to po mordzie na pewno nie dostaniesz -
Ludzie ! Będzie super impreza - ja się już jaram...nie marudź Dymitr :)
Załatw fajne laseczki to pogadamy :). Tak czy inaczej jak pisałem pewnie się wybiorę potrollować. Z reszta mam jeszcze troche czasu na decyzje :D

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Sponsorem głównym imprezy został:
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Udało mi się zaprosić Pana Artura Szyndlera - który prywatnie bardzo wspiera naszą imprezę . Pod wieloma względami będzie ona EPICKA . Jak pisał Sapkowski którego też miałem przyjemność poznać na Krakonach ..."coś się kończy a coś zaczyna" . Pan Artur i ja polecamy jego nową sagę :
Saga o Katanie - na bazie nieśmiertelnych Kryształów Czasu. Poczytać o tym możecie tutaj....http://szyndler.gadzetomania.pl/1939,ty ... -szyndlera
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

^Karpiu^ pisze:Załatw fajne laseczki to pogadamy :).
PiotrB pisze:Udało mi się zaprosić Pana Artura Szyndlera
Czego Piotrze nie zrozumiałeś?

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

:mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Lidder pisze:

i widzisz Karpiu dlaczego mówię Ci per trollu? :) .... w tych czasach trzeba się dobrze zastanowić co się pisze w necie :).......... co nie zmienia faktu że ryczałem ze śmiechu jak to przeczytałem...kocham poczucie humoru trolla Lidera :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Lidder pisze:
Obrazek
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

PiotrB pisze:
Lidder pisze:

i widzisz Karpiu dlaczego mówię Ci per trollu? :) .... w tych czasach trzeba się dobrze zastanowić co się pisze w necie :).......... co nie zmienia faktu że ryczałem ze śmiechu jak to przeczytałem...kocham poczucie humoru trolla Lidera :)
Ja Troll :) ??

#-o Taka wtopa na starcie :)

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Karpu po prostu chce was odwiedzić i podpowiada co pomoże podjąć mu decyzję.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

karl1299 pisze:Karpu po prostu chce was odwiedzić i podpowiada co pomoże podjąć mu decyzję.
Dokladnie :)
Do szczęścia wystarczyły mi dwie rzeczy :)

- Dobre piwo
- Ladne laski :)

Z jednym juz widze że bedzie cięzko :)

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

PiotrB pisze:Udało mi się zaprosić Pana Artura Szyndlera - który prywatnie bardzo wspiera naszą imprezę . Pod wieloma względami będzie ona EPICKA . Jak pisał Sapkowski którego też miałem przyjemność poznać na Krakonach ..."coś się kończy a coś zaczyna" . Pan Artur i ja polecamy jego nową sagę :
Saga o Katanie - na bazie nieśmiertelnych Kryształów Czasu. Poczytać o tym możecie tutaj....http://szyndler.gadzetomania.pl/1939,ty ... -szyndlera
Jeśli ktoś się chce coś więcej dowiedzieć na temat tej EPICKIEJ sagi, to zapraszam na fanpejdż na fejsbuku https://www.facebook.com/pages/Czytam-K ... 36?fref=ts

Można tam poczytać streszczenia i opisy co bardziej SOCZYSTYCH KAWAŁKÓW! Epickość ocieka i kapie tak, że ledwo się mieści mimo tomów opasłych niczym Gruby Kapłan!

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Półdrużynowe półmistrzostwa Półpolski :D.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Spawn pisze:
PiotrB pisze:Udało mi się zaprosić Pana Artura Szyndlera - który prywatnie bardzo wspiera naszą imprezę . Pod wieloma względami będzie ona EPICKA . Jak pisał Sapkowski którego też miałem przyjemność poznać na Krakonach ..."coś się kończy a coś zaczyna" . Pan Artur i ja polecamy jego nową sagę :
Jeśli ktoś się chce coś więcej dowiedzieć na temat tej EPICKIEJ sagi, to zapraszam na fanpejdż na fejsbuku https://www.facebook.com/pages/Czytam-K ... 36?fref=ts

Można tam poczytać streszczenia i opisy co bardziej SOCZYSTYCH KAWAŁKÓW! Epickość ocieka i kapie tak, że ledwo się mieści mimo tomów opasłych niczym Gruby Kapłan!

a ma być 26 tomów.. zacząłem czytać - w sumie fajne :) Ja zawsze lubiłem Kryształy .... wychowałem się na nich:)
Obrazek

Theo
Falubaz

Post autor: Theo »

PiotrB pisze:Ja zawsze lubiłem Kryształy .... wychowałem się na nich:)
kryształy mety się nie liczą!

Awatar użytkownika
Abrasus
Falubaz

Post autor: Abrasus »

Ktoś może szuka gracza do drużyny ze średnimi aspiracjami? :P

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Wygląda na to że to ostatni turniej w Polsce w Warhammera. Pożegnajmy tę grę z pierdolnięciem!

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Czy meeting engagement gramy tak jak na ETC, czyli:

1. Both players roll off
2. Winner chooses side
3. Loser deploys first
4. Winner deploys second
5. Winner rolls a dice: if 6, he can chose who starts
6. If 1-5, Loser chooses who starts

?

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Zgodnie z RB i ograniczeniami Euro,

Gracz, który wygrał rzut wystawia się jako pierwszy, osoba która przegrała wybiera róg oraz na 6 odbiera zaczynanie.

ODPOWIEDZ