Galeria Umarłych
Moderator: misha
Malowanie i sam model jest ok. Mnie się tam podoba. Jak zobaczyłem kolory to od razu skojarzyło mnie się z Dark Elfami Nie wiem czemu. Ale model i malowania ok. Gratki
- Chaoschild
- Chuck Norris
tak myslalem ze to figsy Reapera. Same modele przyznam ze niezbyt mi sie podobaja, ale to juz kwestia gustu. Malowanie jak na poczatkujacego jest calkiem spoko, widac jakis pomysl i proby zastosowania technik malarskich, nie tylko drybrush jak to w wiekszosci przypadku bywa (wlacznie z moim )
Wow... z jakiś figsów zrobiłeś konwersję? Barrdzo mnie się podobają
- Chaoschild
- Chuck Norris
No w sumie.............nie ma zadnych zdjec
Zwracam honor.......juz sie pojawily........fajne figsy, calkiem fajne malowanie no i podstawki ktore wolaja o zemste do Nagasha
Zwracam honor.......juz sie pojawily........fajne figsy, calkiem fajne malowanie no i podstawki ktore wolaja o zemste do Nagasha
To nie konwersja Figsy firmy Ilyad Games, żywica. Jeśli chodzi o podstawki to (ale poprawię). Mam jeszcze parę modeli tej firmy, czekają na malowanie. Są w skali 30mm, więc ciut się wywyższają, ale u GG mi to nie przeszkadza. Niestety, firma padła jakiś czas temu i nie wiadomo co będzie dalej
Witam szanowne grono użytkowników forum Border Princes.
Jako że armia Vampire Counts jest jedną z trzech moich Wielkich Miłości w systemie Warhammer Fantasy Battle, postanowiłem, po dość długich namowach przyjaciela, pokazać efekt mej pracy na niniejszym forum. Ani prace, ani zdjęcia nie są z całą pewnością na jakimś wysokim poziomie, tym niemniej jak pokazywać, to pokazywać. Proszę jedynie o konstruktywizm w wyrażaniu opinii.
Armia bynajmniej nie jest projektem zamkniętym. W planach, oprócz dokończenia prac nad obecnie wykańczanymi figurkami (znajdziecie je na samym dole) jest dodanie drugiej piątki wilków, co najmniej jednej banshee, prawdopodobnie powiększenie obu regimentów zombies i oczywiście, po ukazaniu się nowego wzoru, dodanie co najmniej dwóch, a prawdopodobnie trzech regimentów szkieletów. Ach, i zmiana podstawek pod regimentem Grave Guard, nie pokazanym tutaj, i prawdopodobnie pod wilkami. I poprawienie efektu wody w regimencie zombies.
Proszę także wszystkich, którzy zdecydują się pokazać zdjęcia mych prac na innym forum bądź stronie o symboliczną, grzecznościową informację. Zapraszam do oglądania.
Herosi:
Regimenty:
Oraz projekty, nad którymi aktualnie pracuję:
Black Coach:
oraz drugi regiment zombies:
I jeszcze taka mała rodzynka na koniec:
Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam serdecznie.
Jako że armia Vampire Counts jest jedną z trzech moich Wielkich Miłości w systemie Warhammer Fantasy Battle, postanowiłem, po dość długich namowach przyjaciela, pokazać efekt mej pracy na niniejszym forum. Ani prace, ani zdjęcia nie są z całą pewnością na jakimś wysokim poziomie, tym niemniej jak pokazywać, to pokazywać. Proszę jedynie o konstruktywizm w wyrażaniu opinii.
Armia bynajmniej nie jest projektem zamkniętym. W planach, oprócz dokończenia prac nad obecnie wykańczanymi figurkami (znajdziecie je na samym dole) jest dodanie drugiej piątki wilków, co najmniej jednej banshee, prawdopodobnie powiększenie obu regimentów zombies i oczywiście, po ukazaniu się nowego wzoru, dodanie co najmniej dwóch, a prawdopodobnie trzech regimentów szkieletów. Ach, i zmiana podstawek pod regimentem Grave Guard, nie pokazanym tutaj, i prawdopodobnie pod wilkami. I poprawienie efektu wody w regimencie zombies.
Proszę także wszystkich, którzy zdecydują się pokazać zdjęcia mych prac na innym forum bądź stronie o symboliczną, grzecznościową informację. Zapraszam do oglądania.
Herosi:
Regimenty:
Oraz projekty, nad którymi aktualnie pracuję:
Black Coach:
oraz drugi regiment zombies:
I jeszcze taka mała rodzynka na koniec:
Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2007, o 21:04 przez Don Pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ladnie pomalowane figurki
Ale Black Coach poprostu zrobiony jest idealnie nawet jak bys chcial go sprzedac to daj znac na priv albo jak mozesz to przekaz mi na priv wiadomosci jak takie cudo zrobic
Aby wiecej takich wsmienitych modelarzy na tym forum
Ale Black Coach poprostu zrobiony jest idealnie nawet jak bys chcial go sprzedac to daj znac na priv albo jak mozesz to przekaz mi na priv wiadomosci jak takie cudo zrobic
Aby wiecej takich wsmienitych modelarzy na tym forum
- Chaoschild
- Chuck Norris
Jako ze chyba te figsy widzialem juz i ocenialem na innym forum (bardziej anglojezycznym to tu tez sie wypowiem.
Cala armia prezetuje sie na pewno fajnie gdyz jest ujednolicona tematycznie jak i kolorystycznie. Wlozyles w nia kawal pracy a to sie docenia. Bardzo podobaja mi sie ogolnie podstawki, snieg itp. Natomiast samo malowanie nie jest jakies wybitne ale solidny tabletop i nie ma sie na pewno czego wstydzic.
pzdr
Cala armia prezetuje sie na pewno fajnie gdyz jest ujednolicona tematycznie jak i kolorystycznie. Wlozyles w nia kawal pracy a to sie docenia. Bardzo podobaja mi sie ogolnie podstawki, snieg itp. Natomiast samo malowanie nie jest jakies wybitne ale solidny tabletop i nie ma sie na pewno czego wstydzic.
pzdr
przychylam sie w 100% do "dziecka chaosu"Chaoschild pisze:Jako ze chyba te figsy widzialem juz i ocenialem na innym forum (bardziej anglojezycznym to tu tez sie wypowiem.
pzdr
armia naprawde swietnie zrobiona z duza iloscia pracy w niej. choc malowanie nie powala, to uwazam ze calosc jest naprawde na wysokim poziomie. bardzo przyjemnis gra sie z takimi armiami.