Mój nick Patonmariner
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
https://www.youtube.com/watch?t=32&v=RcC4Syd7l6A
jeśli macie jakieś pytania to walić - dość aktywnie uczestniczyłem closed becie.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Tak i to jest najlepsze !BOGINS pisze:Kolega ksywka ujea (70 filmików na youtubie) dał info że można zasysać, więc dzisiaj po robocie odpalam instalkę.
Pytanko czy konto premium w czogłach=warships?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Mi się wydaje, że to przez fakt, iż w tej grze praktycznie nie ma czegoś takie jak "nie zadawanie obrażeń". Tzn jak nie trafisz to twoja strata, ale nie widziałem np. dinga. Po prostu nie widziałem i tyle :d Poza tym w trakcie ruchu strzelasz, więc też nie ma "campowania". Jedyne co zauważyłem - to szybkość uszkadzania modułów jest wręcz zatrważająca... Dwie salwy wroga i masz bankowy pożar (z podpalacza rzecz jasna).Majestic pisze:Gra jest znacznie bardziej taktyczna niż czołgi, bardzo grywalna a różnica tierów nie jest aż tak problematyczna jak w WoT. Ale jakoś mi się znudziła po dwóch tygodniach. W sumie nie wiem z czego to wynika. Pewnie wrócę jak dorzucą drzewko niemieckie.
PS: Ciekawe czy ZSRR znów będzie przegięte.