World of Warship ! OPEN!
Moderator: Zaklinacz Kostek
World of Warship ! OPEN!
To już dzisiaj! Od dzisiaj od 8 rano otwarta beta!
Mój nick Patonmariner zapraszam
https://www.youtube.com/watch?t=32&v=RcC4Syd7l6A
jeśli macie jakieś pytania to walić - dość aktywnie uczestniczyłem closed becie.
Mój nick Patonmariner zapraszam
https://www.youtube.com/watch?t=32&v=RcC4Syd7l6A
jeśli macie jakieś pytania to walić - dość aktywnie uczestniczyłem closed becie.
dzięki za info. już instaluję. wątpię żeby przebiło grywalnością WoT, ale nie spróbować to grzech
gra daje radę. a jeszcze nie tknąłem inych statków niż początkowe
No ja wczoraj po 23 zainstalowałem i miałem czas tylko na jedną grę... ale normalnie jaram się jak tęcza na placu zbawiciela... udało mi się zatopić jakiś krążownik (jaki to nie wiem za daleko było) i drugi mocno postrzelać ale jak w pewnym momencie 3 okręty przeciwnika zaczęły we mnie naparzać to zrobiło się cieplutko... na szczęście udało mi się uniknąć zatopienia dzięki skutecznemu manewrowaniu
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
tak jak w WoT: PPM trzymasz
Możesz zablokować działa x ma burcie - jak PPM i trzymasz to możesz sobie pooglądać co się wokoło dzieje a działa się nie kręcą.
Polecam japońskie krążowniki ...niesamowita zwrotność i zasięg, właściwie na dużym zasięgu pojedynczy okręt nie jest w stanie Cię trafić - no i masz torpedy z zasięgiem 10+ km.... przed resetem grałem US krążownikami i doszedłem do T9... też są bardzo mocne ale trzeba do nich dużo więcej skilla
Polecam japońskie krążowniki ...niesamowita zwrotność i zasięg, właściwie na dużym zasięgu pojedynczy okręt nie jest w stanie Cię trafić - no i masz torpedy z zasięgiem 10+ km.... przed resetem grałem US krążownikami i doszedłem do T9... też są bardzo mocne ale trzeba do nich dużo więcej skilla
Tak i to jest najlepsze !BOGINS pisze:Kolega ksywka ujea (70 filmików na youtubie) dał info że można zasysać, więc dzisiaj po robocie odpalam instalkę .
Pytanko czy konto premium w czogłach=warships?
kurde. korzystanie z torped do dla mnie czarna magia. pierwszą grę niszczycielem mam za sobą i nie wiem za bardzo jak w coś trafić nie podpływając uber blisko
z filmików wynika, że na zasadzie przewidywalności. Jak ktoś ciągle płynie okrętem prosto i jest trochę mało ogarnięty to mu można próbować wsadzić torpedę albo dwie. Wszystkie to chyba tylko fartem albo z bardzo bliska można wsadzić.
Japońskie torpedy 600 mm mają 76 wezłów prędkości. Gdzieś w necie jest arkusz jak należy celować . Spytajcie Nephilera na forum WoW . On milion filmików na YT wrzucił.
Wszystkie opcje można zobaczyć wciskają f10
Wszystkie opcje można zobaczyć wciskają f10
Gra jest znacznie bardziej taktyczna niż czołgi, bardzo grywalna a różnica tierów nie jest aż tak problematyczna jak w WoT. Ale jakoś mi się znudziła po dwóch tygodniach. W sumie nie wiem z czego to wynika. Pewnie wrócę jak dorzucą drzewko niemieckie.
PS: Ciekawe czy ZSRR znów będzie przegięte .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Mam wrażenie ze jest dużo mniej dynamiczna od czołgów. Dlatego będzie się szybciej nudzić
Mi się wydaje, że to przez fakt, iż w tej grze praktycznie nie ma czegoś takie jak "nie zadawanie obrażeń". Tzn jak nie trafisz to twoja strata, ale nie widziałem np. dinga. Po prostu nie widziałem i tyle :d Poza tym w trakcie ruchu strzelasz, więc też nie ma "campowania". Jedyne co zauważyłem - to szybkość uszkadzania modułów jest wręcz zatrważająca... Dwie salwy wroga i masz bankowy pożar (z podpalacza rzecz jasna).Majestic pisze:Gra jest znacznie bardziej taktyczna niż czołgi, bardzo grywalna a różnica tierów nie jest aż tak problematyczna jak w WoT. Ale jakoś mi się znudziła po dwóch tygodniach. W sumie nie wiem z czego to wynika. Pewnie wrócę jak dorzucą drzewko niemieckie.