Zmora moich ostatnich 2 tygodni. Na szczęście WiP jest bardzo zaawansowany, a główne elementy są już na wykończeniu. Zostało złoto + cała masa pierdółek. Rada dla Bretończyków: jeśli nie musicie to nie malujcie. Model jest paskudny. Barding jeszcze pół biedy, ale te farfocle na głowach to utrapienie.
Green Knight WiP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zgadzam się farfocle sucks ;p
Bardzo 'lagodny; ten zielony, może aż za bardzo. Fajnie zrobiony mieczyk, widac sporo pracy. Super SL na hełmie. Jedynie metaliki ciut mnie nie przekonują, czegoś im brakuje. Niemniej jednak praca zajebista
Bardzo 'lagodny; ten zielony, może aż za bardzo. Fajnie zrobiony mieczyk, widac sporo pracy. Super SL na hełmie. Jedynie metaliki ciut mnie nie przekonują, czegoś im brakuje. Niemniej jednak praca zajebista
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
no mi sie niepodoba blending spoko, ale strasznie plytkie to wszystko. zamalo cienia. ale nac klient nac pan
pozdrawiam
pozdrawiam
Technicznie jak zwykle trzyma wysoki poziom. Nie jestem do konca przekonany do tego pastelowego zielonego - choc odcien jest na pewno nowatorskim podejsciem. Muk nie myslales , zeby np. miecz pomalowac na inny kolor do kontrastu - bo model jest przez ta zielen na wszystkim troche monotonny... Tak samo SL moglby byc innego koloru niz zielony , no ale to tylko moje zdanie , a o gustach kolorow sie nie rozmawia.
Model ogolnie przyjemny dla oka , choc przyznam , ze jest wiele innych Twoich prac , ktore mi do gustu bardziej przypadly...
Model ogolnie przyjemny dla oka , choc przyznam , ze jest wiele innych Twoich prac , ktore mi do gustu bardziej przypadly...
-
- Kretozord
LOL figsa jest prawie cała zielona ale ci się nie podoba ale jest 'nawet nawet' ogólnie dobry patent na nabicie posta
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Moja uwaga jedynie kolorów się tyczy. Rękojeść miecza jakoś dziwnie wygląda i zieleń taka seledyniasta aż ;/ Technicznie bardzo dobrze