Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Temat filmowy

Post autor: PiotrB »

hypnotic pisze:Ale jest teraz 2 seria czy mówisz o tym z przed jakiś 2 lat?
O tym z 2014
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Miał swoje mankamenty ale jak na polski serial to naprawdę fajny. Powinni robić więcej produkcji na podstawie działań naszych własnych służb. Dawniej jakoś było tego więcej (np Operacja samum).
Choć już Wataha była jak dla mnie strasznie słaba ,poza świetnym pokazaniem "klimatu" Bieszczad.

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Sorry, że wrzucam cały set, ale może mi ktoś powiedzieć co to za film pomiędzy 30:43 a 33:32?
https://www.youtube.com/watch?annotatio ... euzYv9K3BM
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Wygląda jak Halo.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y

Hype! Hype! Hype!

I wycięknięty trailer Suicide Squad w słabiutkiej jakości ale prezentuje się całkiem nieźle:
https://www.facebook.com/10000758443428 ... =2&theater

Do tego ogłosili, że reboot Green Lantern będzie zatytułowany Green Lantern Corps. MOAR HYPE!

No i animowana adaptacja Batman: Killing Joke w przyszłym roku.

I kolejny świetnie zapowiadający się film:
https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

Dobry Comic Con.

Czekam na trailer Warcrafta.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Artein pisze:

W skrócie zapomnij od tego będzie ważniejsza impreza dla Blizzarda :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Wrzuciłem dwa posty wyżej.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

widzial juz ktos AntMena? warto?? bo do tego filmu cos malo przekonany jestem.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

https://www.youtube.com/watch?v=PLLQK9la6Go

epic win,

harley gniecie system;]
edit, wczoraj puszczony, juz 13m views;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Gokish pisze:
Artein pisze:

W skrócie zapomnij od tego będzie ważniejsza impreza dla Blizzarda :D
Tylko wycieknięty fragment ale....
https://vid.me/ijlx

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

"Jurassic World". Nie wiem, jak tam u Was, ale dla mnie drewno... Zwierzaki i owszem, całkiem niezłe, ale reszta do bani, zwłaszcza aktorstwo.

Obejrzałem też pierwszą część "Naznaczonego", żeby nadgonić wszystkie kolejne chronologicznie (w tym tegoroczną), ale po jedynce jednak nie chce mi się oglądać następnych... Szkoda czasu, a porównywanie tego w mediach/portalach filmowych do "Egzorcysty" czy "Omenu" (tego z 1976r. rzecz jasna) to nieśmieszny żart.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Sławol pisze:"Jurassic World". Nie wiem, jak tam u Was, ale dla mnie drewno... Zwierzaki i owszem, całkiem niezłe, ale reszta do bani, zwłaszcza aktorstwo.
Film ratują dwa momenty moim zdaniem. Jak na początku jak wjeżdżają do parku i odpala się główny motyw muzyczny serii i na końcu jak pojawia się prawdziwy król.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Artein pisze:
Sławol pisze:"Jurassic World". Nie wiem, jak tam u Was, ale dla mnie drewno... Zwierzaki i owszem, całkiem niezłe, ale reszta do bani, zwłaszcza aktorstwo.
Film ratują dwa momenty moim zdaniem. Jak na początku jak wjeżdżają do parku i odpala się główny motyw muzyczny serii i na końcu jak pojawia się prawdziwy król.
Wiadomo ,że aktorzy nie z najwyzszej półki ,ale końcowy motyw fajnie nawiązuje do klimatu w pierwszej czesci
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

kangur022 pisze:
Artein pisze:
Wiadomo ,że aktorzy nie z najwyzszej półki ,ale końcowy motyw fajnie nawiązuje do klimatu w pierwszej czesci

tetete Pratta nie obrażaj nowego króla blockbusterów :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Artein pisze:
A Ty wiesz, że masz rację? :lol:

Fakt, ta mutacja z kamuflażem była już tak denna, że jak ryknął tatuś T-Rex na końcu, to się cieplej na serduchu zrobiło. Inna sprawa, że oberwał nieźle od tego wytworu genetycznego i gdyby nie Blue, to pewnie byłoby po nim. Widocznie "prawdziwe gatunki" nie lubiły dziwolągów u siebie i pogoniły odmieńca ;)

P.S. Dobrze, że odpuściłem kino.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ant-Man mial byc turbo hitem na miare Guardiansów - ktos był i powie mi czy tak jest? I tak pójdę w środe bo mam bilety ale chce wiedzieć czy mam się nakręcac czy nie :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja byłem na prawie całym, bo burza wyłączyła prąd w Mulitikinie

Nie wiem cz miał być na miarę Guardiansów, bo Ci mi się nie podobali, ale Mrówkę oglądałem z przyjemnością
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja oglądałem Jurasic World - Jezu jaki syf... film tak głupi że aż żal. Nawet efekty niezbyt go bronią... film klasy C. Cieszę się że nie poszedłem do kina na to - w domu oglądałem na podglądzie - a finałowa scena jak Rex walczy z Super Rexem przypomniała mi japońskie filmy z lat 80 - godzilla vs mechagodzilla :).... no ja pier... po prostu :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Końcówka z Rexem uratowała film.

ODPOWIEDZ