ogolnie to fajny tylko ten jego helmofon jest troche za malo efektowny za to ten cyrk na sztandarze jest az nad to efektowny widze tam, na sztandarze, ze niektore elementy sa niedokonca oszlifowane
Czasami co za duzo to nie zdrowo, i mi sie wydaje ze o tego grzyba i czaszke na podstawce jest wlasnie za duzo, poprostu mi jakos nie pasuja, ale sztandar spoko
Super drewno, metalliki też trzymają poziom. Niepodobają mi się rogi na hełmie i runiczne znaki dookoła sztandaru. Zielony miejscami, mam wrazenie, że jest potraktowany po macoszemu.
Ale jakby nie patrzeć figurka jest naprawde niezła, zwłaszcza z daleka musi się swietnie prezentować.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
A mnie zaintrygował muchomorek na podstawce, zawsze jakoś bezwiednie przypisywałem go do gobosów, ale właśnie się zorientowałem, że z krasnoludami też współpracuje, choć szczerze mówiąc bardziej bym go (muchomorka) widział w jakiejś figurce z jajem typu Drunken Dwarf
dzięki, drewno to nic szczególnego: bestial brown. pomeszany 50/50 ze snakebitem, potem snakebite, potem snakebite pół na pół z bubonc brown, potem bubonic z kropla snakebitea.