dwarf bsb gotowy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dwarf bsb gotowy
kolejny po thane którego wrzuciłem całkiem niedawno jest bsb, również narazie zielony i na stół nie na półkę . Czekam na opinie...
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, o 16:52 przez Bartys, łącznie zmieniany 1 raz.
- GraveDigger
- Chuck Norris
ogolnie to fajny tylko ten jego helmofon jest troche za malo efektowny za to ten cyrk na sztandarze jest az nad to efektowny widze tam, na sztandarze, ze niektore elementy sa niedokonca oszlifowane
On na pewno będzie w stanie utrzymać ten sztandar jedna ręką ?? Do hełmofonu jakieś fajne różki
Super drewno, metalliki też trzymają poziom. Niepodobają mi się rogi na hełmie i runiczne znaki dookoła sztandaru. Zielony miejscami, mam wrazenie, że jest potraktowany po macoszemu.
Ale jakby nie patrzeć figurka jest naprawde niezła, zwłaszcza z daleka musi się swietnie prezentować.
Ale jakby nie patrzeć figurka jest naprawde niezła, zwłaszcza z daleka musi się swietnie prezentować.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
A mnie zaintrygował muchomorek na podstawce, zawsze jakoś bezwiednie przypisywałem go do gobosów, ale właśnie się zorientowałem, że z krasnoludami też współpracuje, choć szczerze mówiąc bardziej bym go (muchomorka) widział w jakiejś figurce z jajem typu Drunken Dwarf
Bardzo fajny. Niepodobają mi się roporki na sztandarze, ale za to śliczne drewno. Jak je zrobiłęś?
To mółj bubonick jest jakiś diwny albo na fotce wyszedł taki kolorek.