Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Hearthstone
Tak jak pisano powyżej - dobór legend zależy od tego, czym chcemy grać. Jeśli zbieramy pod jedną konkretną talię, która by miała nam dać zwycięstwa i szybki dostęp do golda - warto rozważyć legendy pod daną klasę postaci - są również bardzo silne i skuteczne. Wprawdzie mniej uniwersalne - ale nie to powinno być przeca najważniejsze, jeśli budujemy jedną talię...
Co myslicie o Bojkach? fajnie ze co 4 dni masz pakiet (tylko szkoda ze klasyczny) ale poza tym sa raczej diabelnie nudne 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Fajne urozmaicenie, choc poza pierwsza bojka (rag vs nef) to wyzwanie dosc marne, wszystkie pozostale wygralem za pierwszym razem... :/
P.S. Odnosnie legend - czym dluzej gram w ta gre to widze, ze dobrze zlozone decki majace pewna mechanike naprawde duzo ich nie potrzebuja zeby dzialaly. Taki tempo mage czy burst rogue czy face hunter bez problemu bez zadnej legendy by sobie poradzily.
P.S. Odnosnie legend - czym dluzej gram w ta gre to widze, ze dobrze zlozone decki majace pewna mechanike naprawde duzo ich nie potrzebuja zeby dzialaly. Taki tempo mage czy burst rogue czy face hunter bez problemu bez zadnej legendy by sobie poradzily.
jaki to deck face hunter?
http://www.hearthpwn.com/decks/136213-g ... gend-24-naAlbo_Albo pisze:jaki to deck face hunter?
-leeroy
+golem
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bójki są fajne. Wszystko zależy od pomysłu projektantów. Ostatnia była całkiem ekstra - w 3 dni szybko nabiłem ponad 70 winów ze skutecznością ponad 80%
. Natomiast w niektórych przypadkach ograniczam się li tylko do zdobycia pakietu...
Hunterface jest prawie bezbronny w walce z niektórymi taliami Kapłana, Maga czy Wojownika... Co do decków - każdy ma jakieś słabości i gorzej sobie radzi z konkretnymi taliami, natomiast bez problemu z innymi. Tak to już jest. Idealnych decków nie ma. Byłby to koniec gry
...
Te złote karty otrzymywane za osiągnięcie poziomów postaci to żenada jakaś jest. Nie wiem po co to jest wprowadzone...

Hunterface jest prawie bezbronny w walce z niektórymi taliami Kapłana, Maga czy Wojownika... Co do decków - każdy ma jakieś słabości i gorzej sobie radzi z konkretnymi taliami, natomiast bez problemu z innymi. Tak to już jest. Idealnych decków nie ma. Byłby to koniec gry

Te złote karty otrzymywane za osiągnięcie poziomów postaci to żenada jakaś jest. Nie wiem po co to jest wprowadzone...
Chcialo Ci sie tyle grac w bojke
?

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Cały czas zależy mi na goldzie - a tutaj za wina gold wszak jest... Jak się trafia okazja, żeby tak szybko pofarmić golda, to się skusiłem 

mam juz 2 z naxa i 1 z czarnej gory - warto zbierac na reszte pieter z kazdej przygody? Bo na razie belczery troche zrobily mi gre 

Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.
Wczoraj trafiłem w paczuszce Malganisa i wiecie co wam powiem? Ale to zoo jest głupie
jak grim patron xD wracam do secret mage'a

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
tez na to wpadlem i tak bede dukal. Ale tylko ostatnia elgenda jest turbo OPZiemko pisze:Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.

-Qc- pisze:tez na to wpadlem i tak bede dukal. Ale tylko ostatnia elgenda jest turbo OPZiemko pisze:Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.
kel ? nah
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No wiesz, co jak sie fajnie pozstawiasz to jest nie do przejscia