Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Hearthstone

Post autor: smiejagreg »

Tak jak pisano powyżej - dobór legend zależy od tego, czym chcemy grać. Jeśli zbieramy pod jedną konkretną talię, która by miała nam dać zwycięstwa i szybki dostęp do golda - warto rozważyć legendy pod daną klasę postaci - są również bardzo silne i skuteczne. Wprawdzie mniej uniwersalne - ale nie to powinno być przeca najważniejsze, jeśli budujemy jedną talię...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Legend mam już dość sporo ale wiekszość mocno średnia w stylu Troggzora czy Nozdormu. Najcześciej korzystam z usług Booma i Imperatora. Lubie też Staalaga i Feugena.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Co myslicie o Bojkach? fajnie ze co 4 dni masz pakiet (tylko szkoda ze klasyczny) ale poza tym sa raczej diabelnie nudne :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Mnie sie podobaja. Paczki spoko bonus i można zobaczyć rzeczy niezbyt czesto widywane normalnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Fajne urozmaicenie, choc poza pierwsza bojka (rag vs nef) to wyzwanie dosc marne, wszystkie pozostale wygralem za pierwszym razem... :/

P.S. Odnosnie legend - czym dluzej gram w ta gre to widze, ze dobrze zlozone decki majace pewna mechanike naprawde duzo ich nie potrzebuja zeby dzialaly. Taki tempo mage czy burst rogue czy face hunter bez problemu bez zadnej legendy by sobie poradzily.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

wszystko zależy od tego na co sie trafi. Jak trafiam na facehuntera to wiem że jeśli nie przyjda mi odpowiednie karty to bedzie cieżko
Obrazek

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

jaki to deck face hunter?

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Albo_Albo pisze:jaki to deck face hunter?
http://www.hearthpwn.com/decks/136213-g ... gend-24-na
-leeroy
+golem
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Bójki są fajne. Wszystko zależy od pomysłu projektantów. Ostatnia była całkiem ekstra - w 3 dni szybko nabiłem ponad 70 winów ze skutecznością ponad 80% :wink: . Natomiast w niektórych przypadkach ograniczam się li tylko do zdobycia pakietu...
Hunterface jest prawie bezbronny w walce z niektórymi taliami Kapłana, Maga czy Wojownika... Co do decków - każdy ma jakieś słabości i gorzej sobie radzi z konkretnymi taliami, natomiast bez problemu z innymi. Tak to już jest. Idealnych decków nie ma. Byłby to koniec gry :wink: ...

Te złote karty otrzymywane za osiągnięcie poziomów postaci to żenada jakaś jest. Nie wiem po co to jest wprowadzone...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Chcialo Ci sie tyle grac w bojke :D ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

no właśnie, przecież za to nic nie ma, jaki jest sens zagrać więcej, niż dla tego boosterka (aż tyle więcej co Ty :D )?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Cały czas zależy mi na goldzie - a tutaj za wina gold wszak jest... Jak się trafia okazja, żeby tak szybko pofarmić golda, to się skusiłem :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

mam juz 2 z naxa i 1 z czarnej gory - warto zbierac na reszte pieter z kazdej przygody? Bo na razie belczery troche zrobily mi gre :)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

To zależy. Przejrzyj karty jakie tam można dostać i pomyśl czy beda dla Ciebie użyteczne. Ja czesto wystawiam creepersy, jajka i bliźniakòw Thadiusowych ale każdy ma swoje upodobania co do kart
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Wczoraj trafiłem w paczuszce Malganisa i wiecie co wam powiem? Ale to zoo jest głupie :D jak grim patron xD wracam do secret mage'a
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ziemko pisze:Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.
tez na to wpadlem i tak bede dukal. Ale tylko ostatnia elgenda jest turbo OP :P

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

-Qc- pisze:
Ziemko pisze:Naxx jest duzo lepszy, gora jest bardziej pod konkretne decki. Imho gora jest warta wziecia przede wszystkim 1wsze skrzydlo dla Tharlassiana czy jak on tam sie zwie.
tez na to wpadlem i tak bede dukal. Ale tylko ostatnia elgenda jest turbo OP :P

kel ? nah
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No wiesz, co jak sie fajnie pozstawiasz to jest nie do przejscia :P

ODPOWIEDZ