DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
- swieta_barbara
- habydysz
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Ja mogę pomóc - 5 dyszek za rozpę.
Wolę przelew, zaliczka 20%.
Szczegóły na PW.
Wolę przelew, zaliczka 20%.
Szczegóły na PW.
Janus, na ile serio oferta?
Jestem naprawdę gotów się nad nią zastanowić
swieta_barbara, w takiej cenie to mógłbym wynająć na przyszłe DMP agenta który będzie dogadywał z każdym graczem indywidualnie jego rozpiskę tak by współgrała z całym teamem, następnie ją wykona i prześle do organizatorów a w razie wykrycia w niej błędów zwróci koszty wyjazdu drużyny
W końcu mówimy o profesjonalnie wykonanej robocie, nie?

Jestem naprawdę gotów się nad nią zastanowić

swieta_barbara, w takiej cenie to mógłbym wynająć na przyszłe DMP agenta który będzie dogadywał z każdym graczem indywidualnie jego rozpiskę tak by współgrała z całym teamem, następnie ją wykona i prześle do organizatorów a w razie wykrycia w niej błędów zwróci koszty wyjazdu drużyny

10 minut na rozpe, 60zł na godzine, zupełnie godziwa stawka:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
jeśli prześlesz rozpę w ciągu godziny to serio mogę to ogarnąć ;pJaaf pisze:Janus, na ile serio oferta?![]()
Jestem naprawdę gotów się nad nią zastanowić![]()
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
- swieta_barbara
- habydysz
Wolny kraj - nie chcesz u mnie, bierz Janusa. Ja tam nie zamierzam dumpingować rynkuJaaf pisze:swieta_barbara, w takiej cenie to mógłbym wynająć na przyszłe DMP agenta który będzie dogadywał z każdym graczem indywidualnie jego rozpiskę tak by współgrała z całym teamem, następnie ją wykona i prześle do organizatorów a w razie wykrycia w niej błędów zwróci koszty wyjazdu drużyny![]()

koniec 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- RedScorpion
- Falubaz
Team Salamandra, rozpa WOCH nielegalna. Naliczyłem 8 wyborów.
2 helki w połączeniu z death - 5
2 bohaterów z wardem na 3 - 1
Mag z death - 1
Ponad 50% w bohaterach - 1
Team Legion II, rozpa DE nielegalna, 6 wyborów.
Death w połączeniu z Ld 10 - 2
2 pegazy - 2
Bolce - 1
Warlocki - 1
2 helki w połączeniu z death - 5
2 bohaterów z wardem na 3 - 1
Mag z death - 1
Ponad 50% w bohaterach - 1
Team Legion II, rozpa DE nielegalna, 6 wyborów.
Death w połączeniu z Ld 10 - 2
2 pegazy - 2
Bolce - 1
Warlocki - 1