DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Morghast Archai to rare 

- Slayer Zabójców
- Masakrator
40 drużyn to i tak sporo, będzie pięknie!

są 3 tematyŻaba Wlkp pisze:40+ stron było gdy ludzie wpisywali w jednym temacie co potrzebują do rozpy. Teraz to jest kilka tematów do jednego mastera
10+1+2 =13stron
rok temu były 2 tematy a DMP rozrosło się do 70stron przed turniejem do 50ciu

To jest lokal sprzedający jedzenie - czy przynosisz swoje jedzenie do restauracji? Całkowicie odpada. W okolicy spokojnie zjesz za 10 zł angielskie śniadanie na wypasie. Jak ktoś będzie czegoś szukał mam to ogarnięte więc chętnie pomogęHoax pisze:Z tym zakazem żarcia to tak 100% poważnie? Nie mówię o piwie, czy pizzy, ale jakieś śniadanie, typu buła i jogurt z biedry, w niedzielę rano też odpada?

Tak, robimy turniej w restauracji, wiec nie ma opcji na przynoszenie jedzenia i napojow z zewnatrzHoax pisze:Z tym zakazem żarcia to tak 100% poważnie? Nie mówię o piwie, czy pizzy, ale jakieś śniadanie, typu buła i jogurt z biedry, w niedzielę rano też odpada?
Poza tym turniej zaczyna się o 8 więc po drodze na turniej czy po przebudzeniu można wszamać jakieś szybkie śniadanko.
@Dydu - a w jakiej cenie jest browar w tej restauracji (nie wiem czy było gdzieś wcześniej publikowane
) ???
@Dydu - a w jakiej cenie jest browar w tej restauracji (nie wiem czy było gdzieś wcześniej publikowane

7 zł za 0,4 - ale oni sami go pędzą... tak się mówi? Pędzą? Na prawdę dobry...
http://www.starazajezdniakrakow.pl/restauracja/menu
http://www.starazajezdniakrakow.pl/restauracja/menu
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Cholera.w poniedziałek piwa za 50% ceny

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Śmiesznie bo bardzo mocne składy nie walczą o puchar :/
Realnie RS ma szanse wziac go na własność podczas ostatnich poważnych mistrzostw! To by było cos
Realnie RS ma szanse wziac go na własność podczas ostatnich poważnych mistrzostw! To by było cos

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
-
- Kretozord
Puchar dostaje najlepsza drużyna klubowa z max 1 najemnikiem? Czy trzeba wygrać i być z jednego klubu? Zakłady o puchar byłyby ciekawe.
To pierwsze;)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.