DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Ktoś może potrzebuje samotnego Ogra do drużyny ?
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
- Big Boss M.
- Falubaz
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2&start=20lahire12 pisze:Ktoś może potrzebuje samotnego Ogra do drużyny ?
napisz do chłopaków na pw
ja wiem, ja wiem - w 17 minucie Rosjanie wbiegli na murawę meczu Polska Niemcy - przegrywaliśmy do tego momentu już kilka jajoPrzemcio pisze:Przypomnę ci taką datę... 17 września 1939... wiesz co się wtedy stało
zgadłem?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
W drugim poście lista teamów wraz z informacją o przedpłacie, teamy, których przedpłaty nie otrzymałem dziś będą musiały opłacoić wejściówke w wysokości 300zł.
Do środy można zgłaszać obiady, gdyby ktoś jeszcze chciał wykupić (w środę musze mieć kasę na koncie)
Do środy można zgłaszać obiady, gdyby ktoś jeszcze chciał wykupić (w środę musze mieć kasę na koncie)
bez najmniejszego problemu. Zajmie Ci to jakieś 20 minut (dotarcie z dworca na przystanek tramwajowy i dojazd do Zajezdni)
A kto się dowie? Jak ktos kiedys ladnie powiedzial - jak sie gracze umówią to przy stole mogą zagrać nawet w bierkizaf pisze:czy jezeli 2 druzyny będa zgodne to mogą grac 5x battleline
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dooobre Pamiętam te 8 albo 9 tur w bitwie Solo / FluffLaik pisze:Zostań twarzą tej akcjiSolo pisze:nie mogą, zasady to zasady.
Bądź lepszy nie wałuj.
Fluff zagral 7 Solo 9 ;p
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.