Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
We can't stop here. This is bat country.
Testowałem smoka na ograch i przyznam że ilość woundów robi wrażenie, ale niestety czarodziejka na smoku odpada bo jej czar jest średni (jest opcja chyba z dreadlordem lepsza).
Grał ktoś już mrocznymi w ageofsigmar?
Grał ktoś już mrocznymi w ageofsigmar?
Chciałbym kiedyś na starość usiąść w fotelu, spojrzeć na półkę pełną pięknych figurek i powiedzieć:"wow"
Ja grałem raz - więcej nie zamierzam.
Dreadlord na smoku z dwoma broniami wypłacał 12 ataków, do tego smok 9 - to dawało naprawę sporą siłę, niestety grałem bez magiczki (tak jak przeciwnik bez maga) więc żadne z nas nie poczarowało. Cold One-y są lepsi od ich jeźdźców. Zasady AoS są z dupy, wracam męczyć poprzednie edycje WFB (np. 6 i 7, w które niestety nie było mi dane wcześniej zagrać).
Dreadlord na smoku z dwoma broniami wypłacał 12 ataków, do tego smok 9 - to dawało naprawę sporą siłę, niestety grałem bez magiczki (tak jak przeciwnik bez maga) więc żadne z nas nie poczarowało. Cold One-y są lepsi od ich jeźdźców. Zasady AoS są z dupy, wracam męczyć poprzednie edycje WFB (np. 6 i 7, w które niestety nie było mi dane wcześniej zagrać).
Hej panowie.
Ostatnio z kumplami, w ramach protestu i bojkotu Age of Sigmar wracamy się do 6 edycji.
Zakupiłem armię skavenów i uwielbiam ich.
Mój problem brzmi:
Gdzie są oficjalne zasady armii konkretnych klanów? -.-"
Widzę, że są w army builderze, znalazłem hellpit, ale standardowych... ni cholery.
Jeśli możecie to prosił bym, w miarę możliwości, o linki / konkretne numery WD : P
Dzięki
Ostatnio z kumplami, w ramach protestu i bojkotu Age of Sigmar wracamy się do 6 edycji.
Zakupiłem armię skavenów i uwielbiam ich.
Mój problem brzmi:
Gdzie są oficjalne zasady armii konkretnych klanów? -.-"
Widzę, że są w army builderze, znalazłem hellpit, ale standardowych... ni cholery.
Jeśli możecie to prosił bym, w miarę możliwości, o linki / konkretne numery WD : P
Dzięki
Przypominam tylko, że w 6 ed DE obok Ogrów były najsłabszą armiąRanndolf pisze: Zasady AoS są z dupy, wracam męczyć poprzednie edycje WFB (np. 6 i 7, w które niestety nie było mi dane wcześniej zagrać).
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Po aktualizacji zasad w WD były spoko
Wiem o tym, ale i tak chętnie spróbuję przegrywania w 6 edycjiTullaris pisze:Przypominam tylko, że w 6 ed DE obok Ogrów były najsłabszą armiąRanndolf pisze: Zasady AoS są z dupy, wracam męczyć poprzednie edycje WFB (np. 6 i 7, w które niestety nie było mi dane wcześniej zagrać).
Spoko spoko, swego czasu Smok, 2 małe czarki, 4 bolce i 25 - 30 DR dawało radę
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.