HH Death Guards Army

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Pietronko
Warzywo

Re: zmalowany smok: Cang the Implacable

Post autor: Pietronko »

Jeżeli się nie mylę to jest to ten smok z World of Warcraft, drogi w 3,14zdu

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

A mi się wydaje, że to smoczeł wydany na jakiś większy event wfb ;) genialna bestyja, ale brak mi w niej większego kontrastu (bądź lepszego zdjęcia ;) )

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Camp the Impacable to figura produkcji Coolminiornot - kiedy była dostępna kosztowała 300 dolarów :)

W smoku najbardziej podobają mi się skrzydła :) Figurka rzeczywiście genialna, jeden z najładniejszych smoków jakie widziałem, ustępuje chyba tylko temu z Forgeworlda :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Chyba dla mnie trochę "niewyraźny". Aż się prosi o większe wyeksponowanie detali. Choć, może to wina zdjęć. Z daleka prezentuje się świetnie.

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

No i to jest k***a Smok, a nie te biedne jaszczurki co produkuje GW

Anadim
Chuck Norris

Post autor: Anadim »

Jak na coś, co z "drugiej ręki" kosztuje 200$ trochę ma za duże szpary pomiędzy skrzydłami a korpusem. A tak to wygląda ładnie. Kolorystyka zbliżona do tego co prezentuje Coolminiornot.

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Post autor: Mirabelka »

Szpary są takie jakie są bo model praktycznie nie klejony :( Malowany na zamówienie także trzeba go do wysyłki rozłożyć.

Figurka to limitowany smoczek z coolmini: https://www.coolminiornot.com/shop/cang.html niestety już niedostępny w normalnej sprzedaży także pozostaje tylko polowanie na ebayu.

Z tego co się orientuję to chyba tylko smok chaosowy z FW jest większy od niego ( ten ma ok 50cm ) ale ja zawsze wyobrażałam sobie smoki dokładnie w ten sposób, podobne do waranów bez długich szyj i masy łusek.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Mirabelka pisze: ale ja zawsze wyobrażałam sobie smoki dokładnie w ten sposób, podobne do waranów bez długich szyj i masy łusek.
dokładnie, dokładnie, aczkolwiek metalowe smoki GW (pomijając ich wielkość oczywiście) mają swój niepowtarzalny klimat, chociaż też nieco mijają mi się w wyobrażeniach tych fantastycznych gadów :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

mini Paint Lab
Pseudoklimaciarz

Post autor: mini Paint Lab »

Żona zajmuje się rodzeniem a ja nadal ślęczę nad tymi figurkami, poniżej skończone zamówienie.

Zastanawiam się też powoli nad zrobieniem loga dla naszego skromnego czegoś co może w przyszłości zostanie studiem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I fotka wspólna:

Obrazek

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

ostatnie zbiorcze zdjęcie wyszło najlepiej. slaneshowa panna prześwietlona czy tylko mi się wydaje?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Bardzo fajna figurka, dobór kolorów i świetne malowanie =D> Zdjęcia nie są aby trochę prześwietlone ? :)

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Grubo ;] duże modele i ciekawie pomalowane.

P.S. powodzenia dla żony ;] i pociechy z pociechy ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Post autor: Mirabelka »

Kolejna z fajniejszych prac ostatnimi czasy, tym razem nowość jaką zaprezentowało FW do Nurgla.

Żona także przy nim musiała niestety pauzować ale na wrzesień już ostrzy pazurki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

Bardzo ładna (obrzydliwa) praca, przyczepić się można jedynie do śluzu. Wygląda on trochę nienaturalnie na końcu języka/zębów, powinien on być też wewnątrz jamy ustnej/przy dziąsłach.

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

a ja bym te małe potworki zrobił na zupełnie inny kolor, fajnie by się wtedy wyróżniali, jak forest spiryty u WE

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Mega!

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Ofiara państwowej służby zdrowia... Bardzo ładna praca!
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Z końcem weekendu na tapetę wpadły takie oto miłe dla oka figurki.

Aby nie zaśmiecać forum odsyłam także na stronę na FB tam trochę więcej zdjęć pamiętajcie także, że komentarze i te głupie kliknięcia like it zawsze mocno motywują :P

https://www.facebook.com/miniPAINTLABstudio

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiam :)
Obrazek

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Zdjęcia ładnych figsów nigdy nie zaśmiecają forum !

i brawo za malowanie [-o<

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Świetne malowanie.

Co to za model szkieletow?

ODPOWIEDZ