No a po co mu bez prawka?JarekK pisze:Nie masz prawka, a sprzedajesz samochód?Lidder pisze:To ja też. Sprzedam Opel Corsa rocznik 2000.
DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Juz sprzedałemKalesoner pisze:Sprzedam numer telefonu Piotra B firmie umawiającej na spotkania. Tylko poważne propozycje.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
True thatKalesoner pisze:stacjonarke sprzedałeś, ja mam kom

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Big Boss M.
- Falubaz
Panowie szukamy noclegu w krk ( 2 osoby, spawn i ja) z piątku na sobotę, wystarczy kawałek podłogi;) Jest ktoś kto nas przygarnie?
Ekhm...przypominam że to działa w obie stronyShino pisze:myslisz, ze bylby zainteresowany garnkami?Kalesoner pisze:Sprzedam numer telefonu Piotra B firmie umawiającej na spotkania. Tylko poważne propozycje.

BBM - masz pw 
Kto będzie jutro wieczorem w Krakowie i chce nosić blaty to zapraszamy.
Kto będzie jutro wieczorem i nie pomoże ten nie czci Kozy i będzie miał fatalne rzuty przez cały turniej.

Kto będzie jutro wieczorem w Krakowie i chce nosić blaty to zapraszamy.
Kto będzie jutro wieczorem i nie pomoże ten nie czci Kozy i będzie miał fatalne rzuty przez cały turniej.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Czesc wszystkim,szafa pisze:Uwaga!
Gokish pisze:szafa pisze:To jest temat również do umawiania się na picie?
Ten post oznacza, że poziom dyskusji jest na absurdalnym poziomie. Dinozaury obudziliście
Mam na imie Filip i jestem z Zabrza. Mama przestrzegala mnie ze srodowisko tego Wojennego Mlota jest zwyrodniale. Nie wiem co to znaczy, ale nazwa Wojenny Mlot bardzo mi sie podoba. Bardzo chcialbym przyjechac na wasz turniej, tylko glupio tak nikogo nie znac w nowym miejscu i troche sie wstydze.. Czy ktos nie chcialby sie ze mna umowic? Pomoc przelamac lody i w ogole...
Pozdrawiam serdecznie,
Filip
Battle na trzezwo bylby nudny...
- White Lion
- Kretozord
będzie jakieś stoisko z figurkami ?
tak żeby coś sobie na pamiątkę kupić ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
W sensie figurek do WFB nie będzie - ale nasi sponsorzy zapewnili ponad 100 nagród losowych - więc jest szansa 50/50 że dostaniesz coś na pamiątkęWhite Lion pisze:będzie jakieś stoisko z figurkami ?