DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Jak coś wiem gdzie jest bard
Nie wiesz i nikomu nie powiesz Głównym sponsorem jest inny sklep i jest on nie dalekokubencjusz pisze:Jak coś wiem gdzie jest bard
http://vanaheim.pl/pl/
Cosmo pisze: Czesc wszystkim,
Mam na imie Filip i jestem z Zabrza. Mama przestrzegala mnie ze srodowisko tego Wojennego Mlota jest zwyrodniale. Nie wiem co to znaczy, ale nazwa Wojenny Mlot bardzo mi sie podoba. Bardzo chcialbym przyjechac na wasz turniej, tylko glupio tak nikogo nie znac w nowym miejscu i troche sie wstydze.. Czy ktos nie chcialby sie ze mna umowic? Pomoc przelamac lody i w ogole...
Pozdrawiam serdecznie,
Filip
Znalem kiedys jednego Filipa. Odkad przestal jezdzic na mastery moja watroba zaczela swoje drugie zycie:D
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
lol spoko - 5 innych normalnych podesłało mi linka na priva Laikiem się nie należy przejmować ani drażnić bo może przylać !ravboss pisze:Prawdziwy, dobry Tatuś - ryby nie, wędkę takLaik pisze:wujek googlePiotrB pisze:Ma ktoś gdzieś tą tabelkę z % szansami na rzuty? PLS!
mathhammer dice propabilities pdf...
Było już to pytanie -
Dydu pisze:Jako organizatorzy nie mamy zamiaru nikomu narzucać minuty ciszy, ale też nie będziemy nikomu tego zakazywać, więc jeżeli wasz przeciwnik będzie chciał uczcić rocznice powstania, to prosimy o uszanowanie.
.
Nie ma za co.PiotrB pisze:lol spoko - 5 innych normalnych podesłało mi linka na priva Laikiem się nie należy przejmować ani drażnić bo może przylać !Laik pisze:wujek googlePiotrB pisze:Ma ktoś gdzieś tą tabelkę z % szansami na rzuty? PLS!
mathhammer dice propabilities pdf...
Mojego linka trzeba wkleić i wybrać pierwszą pozycje w wyszukiwarce , myślałem to dzisiejsza młodzież jest leniwa i niewdzięczna
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Przwczytaj sobie gowno burze jaka rozpetala sie po podobnej propozycji miesiąc temu (chyba 11 strona tematu).jak możesz peoponowac taki gest.????jestes nie dojrzały i nie znasz historii.Bastor pisze:Taka mała (może niepotrzebna) sugestia do organizatorów:
Jutro o 17:00 przerywamy turniej na minutę, ok?
01.08.1944
My się bawimy...
Oni musieli "grać" o własne życie. I nasze również.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jestem na kazimierzu i szukam znajomych (bardziej lub mniej lub w ogole) do piwka i rozmowy. Dzwobic pod 694 471 400
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Młodzież , młodzieżą a stare trolle starymi trollami.. nie ukrywajmy lubisz sobie szpilkę wsadzić a święty nie jesteś .. jak chcesz kontynuować rozmowę to zapraszam jutro przy piwku Pozdro!STARY TROLL pisze:myślałem to dzisiejsza młodzież jest leniwa i niewdzięczna
Ktoś mnie wołał ?PiotrB pisze: Młodzież , młodzieżą a stare trolle starymi trollami.. nie ukrywajmy lubisz sobie szpilkę wsadzić a święty nie jesteś .. jak chcesz kontynuować rozmowę to zapraszam jutro przy piwku Pozdro!