Kiedy armia Araby w Battlu?
ja sadze ze nippon z kitajem bedzie polanczony w jedna armie bo raczej obie
osobne beda zbyt podobne do siebie cos ala kislev - polska/rosja/ukraina, natomiast ja bardziej niz cala armia cieszylbym sie jakims podrecznikiem zbiorczym z zasadami do kilku takich armia (Tilea, Kitaj...) oczywiscie nie w formie kampanii
osobne beda zbyt podobne do siebie cos ala kislev - polska/rosja/ukraina, natomiast ja bardziej niz cala armia cieszylbym sie jakims podrecznikiem zbiorczym z zasadami do kilku takich armia (Tilea, Kitaj...) oczywiscie nie w formie kampanii
szczerze jesli mialy by byc wzorowane na chinach i japonii to niekoniecznie musialy by byc razem.. choc pewnie bedzie po prostu cathay... malo osob o tym pamieta, ale nipon bestie chaosu najechaly i przestal byc armia kiedysAsgard pisze:ja sadze ze nippon z kitajem bedzie polanczony w jedna armie bo raczej obie
osobne beda zbyt podobne do siebie
wydaje mi się, że w warhammerze ancient jest więksozśc tych armi ogólnie to sam chciałbym zacząć w to grać najlepiej Macedonia albo Greakami, ale ta skala
to nie jest "shinowy sfinx" tylko analogia do jednostek tk w warmasterze (pamietaj, ze na poczatku chodzilo arabie wlasnie z warmastera) gdzie tk ma: zombie dragona, sphinxa (kiedys myslalem czy nie zrobic tego jako fasta... podstawki ma podobne a by sieprzynajmniej wyroznialo),skull chukki i kilka innych tego typu rzeczyStachu pisze:Byłoby fajnie jak by w końcu arabia wyszła, ale na razie, myślę, że możemy te plany wsadzić do szuflady pomiędzy skaveńską kawalerię i shinowego sfinksa do TK..
-
- Mudżahedin
Jest tez kilka razy wspominany w TK army booku zdaje sie jako najwieksze dzielo tego lich priesta ktory sam sie zamienil w giganta
-
- Chuck Norris
Ave
BTW podobno kiedyś wyszedł book ze statami do WH do historycznych armii, kowbojów i tam takich. Ktoś to pamięta??
BTW podobno kiedyś wyszedł book ze statami do WH do historycznych armii, kowbojów i tam takich. Ktoś to pamięta??
kowbojów?????????????????????????
Masz więcej takich fasche haseł?Matusz pisze:NIE dla Arabów i innych nowych armii
TAK dla dopracowania tych co są
Obecne armie są całkiem dopracowane - po szczegóły odsyłam do tematu "najlepiej zaprojektowana armia". Jak Ci własna nie odpowiada, to zmień.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chaoschild
- Chuck Norris
To juz zalatuje ostrym fanatyzmem w stylu pana AdolfaMatusz pisze:NIE dla Arabów i innych nowych armii
TAK dla dopracowania tych co są