Kiedy armia Araby w Battlu?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

ja sadze ze nippon z kitajem bedzie polanczony w jedna armie bo raczej obie
osobne beda zbyt podobne do siebie cos ala kislev - polska/rosja/ukraina, natomiast ja bardziej niz cala armia cieszylbym sie jakims podrecznikiem zbiorczym z zasadami do kilku takich armia (Tilea, Kitaj...) oczywiscie nie w formie kampanii :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Asgard pisze:ja sadze ze nippon z kitajem bedzie polanczony w jedna armie bo raczej obie
osobne beda zbyt podobne do siebie
szczerze jesli mialy by byc wzorowane na chinach i japonii to niekoniecznie musialy by byc razem.. choc pewnie bedzie po prostu cathay... malo osob o tym pamieta, ale nipon bestie chaosu najechaly i przestal byc armia kiedys :)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Mi się marzy armia Norski, ale tej nieopanowanej przez Chaos :). W jakiejś 2 czy 3 edycji byli, tak samo jak Cathay. Chociażbył już CoU, który dał namiastkę wikingów w Starym Swiecie - Arabia jest bardziej wyrazista.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

wydaje mi się, że w warhammerze ancient jest więksozśc tych armi ;) ogólnie to sam chciałbym zacząć w to grać najlepiej Macedonia albo Greakami, ale ta skala :(
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Podobno Cathay, jesli wierzyc Gav Trepowi ma byc w nieokresloonie-dluzszym czasie wydany.
Ale to tylko plota...
Podobno szukaja nowej armii, ktora zbierze lepsze recenzje niz OK, ktore mowia wprost im niewyszlu, jako gwiazda wschodzaca

DaBoss
Chuck Norris

Post autor: DaBoss »

Mi tam podoba się możliwość dodania kolejnej armii do WFB. Jednak z drugiej strony wolałbym aby panowie z GW bardziej przyłożyli się do "doszlifowania" starych armii niż tworzenia nowych.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Powiem szczeże że ludów i państw które powinny mieć swą armię a jej nie mają w warhamcu jest troche,ja moge dodać od siebie że morskie elfy nie mają,ale po prostu wydanie wszyskich z nich byłoby po prostu nieopłacalne

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Ja bym chciał, żeby wydali zbiorczy AB dla wszystkich tych ludów, wiecie, tylko zasady, ewentualnie jakieśtam figsy. Bo by można było się pobawić przynajmniej w konwersje :) I to duuużo konwersji. A byłaby większa różnorodność. I wszyscy byliby szczęśliwi. ;)
Uerph.

Wincu
Pseudoklimaciarz

Post autor: Wincu »

Z rok temu byla plotka, mowiaca ze GW ma zamiar wydania Nipponu/Cathayu nie jako ludzi, ale jako rasy jakichs insektoidow. To dopiero bylaby porazka

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Nom niestety to by bylo tragiczne... Niech zrobia nowe codexy wszytkich obecnych armi a nie nowe armie wymyslaja :roll: Ja chce nowe lizaki :P (ale mam swiadomosc ze niektore armie bardziej potrzebuja nowych codexow :/)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Byłoby fajnie jak by w końcu arabia wyszła, ale na razie, myślę, że możemy te plany wsadzić do szuflady pomiędzy skaveńską kawalerię i shinowego sfinksa do TK.. :wink:

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

I drejki do HE!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Stachu pisze:Byłoby fajnie jak by w końcu arabia wyszła, ale na razie, myślę, że możemy te plany wsadzić do szuflady pomiędzy skaveńską kawalerię i shinowego sfinksa do TK.. :wink:
to nie jest "shinowy sfinx" tylko analogia do jednostek tk w warmasterze (pamietaj, ze na poczatku chodzilo arabie wlasnie z warmastera) gdzie tk ma: zombie dragona, sphinxa (kiedys myslalem czy nie zrobic tego jako fasta... podstawki ma podobne a by sieprzynajmniej wyroznialo),skull chukki i kilka innych tego typu rzeczy :)

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Jest tez kilka razy wspominany w TK army booku zdaje sie jako najwieksze dzielo tego lich priesta ktory sam sie zamienil w giganta ;)

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

BTW podobno kiedyś wyszedł book ze statami do WH do historycznych armii, kowbojów i tam takich. Ktoś to pamięta??

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

kowbojów????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

NIE dla Arabów i innych nowych armii

TAK dla dopracowania tych co są

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Matusz pisze:NIE dla Arabów i innych nowych armii

Masz więcej takich fasche haseł? :roll:
Obecne armie są całkiem dopracowane - po szczegóły odsyłam do tematu "najlepiej zaprojektowana armia". Jak Ci własna nie odpowiada, to zmień.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Matusz pisze:NIE dla Arabów i innych nowych armii

To juz zalatuje ostrym fanatyzmem w stylu pana Adolfa :?
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

ODPOWIEDZ