DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

Post autor: Leoh »

Bombaj pisze:zostawiłem kubek termiczny, ciemnoczerwony, prezent od żony, będę zobowiązany znalazcy! więcej później, bo na pysk padam...
tak, jest
PiotrB pisze:Zgubiłem podręcznik imperium ... :(
jest
Wojtuś pisze:A ja poduszeczke zostawilem. Zal mi jej, Kudlaty potwierdzi jak bardzo. :(
biała, obdarta, brudna? jest
Lidder pisze:Czy nie znalazł ktoś mojego RB? Był podpisany z przodu i zawierał GW FAQ.
mały eng, bardzo postrzepiona okładka, nie podpisany - tylko taki jest
Nina_love pisze:Jakby ktoś znalazł mały, czerwony aparat - dajcie znać.
Jest jakis aparat kompakt w pokrowcu(jutro zajrzę do środka)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Plus masa bluz/swetrow/podkoszulków itp. - JEST.

Kilka innych drobniejszych fantów tez jest.
Jbc pisać do Leoha, bo wozi to wszystko w samochodzie ;))
xYz

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Wrzucicie indywidualne wyniki plus garść statystyk ? 8)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Glegut pisze:Wrzucicie indywidualne wyniki plus garść statystyk ? 8)
+1 jeśli takie dane są
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Zajebiście było :)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Dotarłem na chatę - Herbatka i lulu !

Dzięki ogromne Panowie i Panie za przyjazd - było rewelacyjnie :mrgreen:
Wielkie graty dla zwycięzców!
A co do "gratów" to bardzo dziękujemy za pomoc w sprzątnięcie sali po turnieju, zasuwaliście jak mrówki w tropikalnej dżungli i uwinęliśmy się raz - dwa.

Szczególe Podziękowania dla chłopaków z "Salamandry" oraz Karelgo i Wokrze !! Dzięki wam spałem 1,5h w piątek a nie wcale - ju ar maj hirołs !!

Przepraszam za ewentualne niedociągnięcia sędziowskie, ja wesoła Kózka jestem a nie znawca kosmicznych myków z pogranicza Sience Fiction i ETC FAQów
Forumowiczów przepraszam za mało dynamiczne relacje (hłe hłe) ale roboty było w opór a możliwości ograniczone.

Generalnie - Co dobrego to my co złe to ci drudzy !

Zdjęcia będą dopiero jutro .. muszę podskoczyć wieczorem do mojego staruszka a dopiero potem je udostępnić.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Maciek P. pisze:Zajebiście było :)
+1

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Dzieki organizatorom, drużynie i oponentom a także wszystkim innym z którymi miałem okazje sie sspotkać i pogadać. Super turniej
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Wielkie dzięki dla wszystkich którzy organizowali ten turniej! Dobra robota! Mam nadzieję, że za rok powtórka, najlepiej w liczniejszym gronie! :)

Podziękowania również dla przeciwników - Crusa, Tutaja, Kosy, Azurixa i Kuca za dobre bitwy!

No i przede wszystkim podziękowania dla mojej drużyny, że mnie pociągnęła i w końcu dzięki nim udało mi się coś wygrać! :D

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Wielkie brawa dla organizatorów! Super turniej, świetne lokum i bardzo dobra baza terenowo blatowa. Naprawdę szacun. Jedynie rzut nagród niczym baleronu w PRL był hmmm dziwny.
Naprawdę duże podziękowania dla mojej ekipy za dobry teamplay, dla przeciwników za spokojne acz wymagające bitwy i specjalny kawałek podzękowań dla Marcina za kimono.
Pozostaje trzymać kciuki, że wszystkie imprezy będą trzymać ten poziom.
+1 :P

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

+1000
Świetna robota chłopaki, oby do zobaczenia za rok.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Bylem na chwile i byłem pod dużym wrażeniem. Chłopaki z Legionu odwalili kawał dobrej roboty. Naprawde wyglądalo to ładnie. Za rok pewnie zagram z wami.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Dibo pisze:Dotarłem na chatę - Herbatka i lulu !

Dzięki ogromne Panowie i Panie za przyjazd - było rewelacyjnie :mrgreen:
To Wam należą się wielkie podziękowania za zorganizowanie całej imprezy!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Było naprawdę świetnie, miejscówa niesamowita! Tłumaczenie na grubej bani obcokrajowcom o co chodzi w Warhammerze - bezcenne :) Organizacyjnie chyba nie ma się do czego przyczepić, nie byłem jeszcze na tak ogarniętym DMP. Brakowało chyba tylko nagłośnienia.

Łyżeczka goryczy - o której pewnie wszyscy już wspominali - żarcie na miejscu było bardzo mocno nijakie jak na swoją cenę. Na szczęście 3 minuty od zajezdni było Kazimierzowskie zagłębie zapiekankowe, więc jak ktoś się sparzył na jedzeniu w zajezdni to miał gdzie iść.

Dzięki przeciwnikom za bezspinowe bitwy przy piwku. Jak kolejne DMP będzie w tym samym miejscu to rozważę przyjazd.

Pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Turniej super, atmosfera świetna, miejscówka genialna, piwo pyszne, wódka zimna :wink:

dziękuję przeciwnikom za bezspinkowe bitwy, a mojemu zespołowi za dobrą atmosferę w drodze na, w trakcie i w drodze z turnieju :wink: co najważniejsze drużynowo wskoczyliśmy na 5 m-ce :wink:

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Brawo! =D>

Świetna impreza. Miejscówka najlepsza ze wszystkich dotychczasowych.
Turniej naprawdę świetnie zorganizowany, jestem pod wrażeniem :)
Wiadomo, że za pierwszym razem mogą się zdarzyć niedociągnięcia,
ale kurde wszystkim życzę takich pierwszych razów, a jeszcze bardziej życzę sobie DMP za rok w Krakowie! :D

Dziękuję i gratuluję w imieniu JH2 :!:

Wszystkim przeciwnikom dzięki za super lajtowe bitewki. Gratki dla zwycięzców.

ps. PU-CHAR JEST NAAAASZ! Lalalalalalalalaaaaa :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Garstka ludzi wykonała dużą pracę ale na prawdę się opłaciło. Gratulacje i podziękowania z mojej . Sędziowie moim zdaniem też jak najbardziej stanęli na wysokości zadania - Lider był LIDEREM - bardzo lubię jak on jest sędzią głównym bo niczego nie zlekceważy - Panda i Dibo też dawali radę.
Miałem super turniej - miałem super team - miałem super zabawę - wczoraj choć kompletnie wycieńczony wieczorem - było mi żal że to koniec imprezy. Doskonale się z Wami wszystkimi czułem - mimo wszystko mam nadzieję ,że to środowisko będzie trwać nadal i za rok znowu zobaczymy się na DMP. Tak czy inaczej ja będę długo pamiętał DMP 2015 w Krakowie. Mam nadzieję że wy też! =D>
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
lividius
Mudżahedin

Post autor: lividius »

Zajezdni od innej strony niż koncertowa nie znałem i musze przyznać, ze ojcom organizatorom udało sie rozpoznać i wykorzystać potencjał miejsca.
Plusy: przestrzeń, woda, wodopoj ;), wizualizacja, przygotowanie stołów, palarnia z leżakami, klimat, okolica, uśmiech i atmosfera
Minusy: no jednak ten brak alkomatu na wyposażeniu ;)
Dopisując do tego klimat w teamie i wszystkich znajomych wokół - dwa dni czystej frajdy.
Miałem szczęście trafić na ciekawych, sympatycznych i wyrozumiałych przeciwników - Michał Bukowski, Wojtus, Klaudel, Pajak i Zaf. Bardzo Panom dziękuje, zrobiliście mi weekend.

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Miejscowka i organizacja kozacka
Super impreza :)
Obrazek

ODPOWIEDZ