DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015

Post autor: Wojtuś »

Ja się obudziłem o pierwszej w nocy w zajezdni i było pusto. Szkoda, że ominęła mnie impreza, ale w sumie i tak pewnie bm się nie pobawił...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Dibo pisze:Uploading 50%
Jeszcze chwilka :D 853 zdjęcia lada chwila!

TA-DAM!

DMP 2015
<----ZDJĘCIA !!!
O prosze nawet ja sie załapałem.
Tutaj moje ulubiobie. Horror dnia drugiego ....

Obrazek

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Gdzie się po zagubione rzeczy zgłaszać? ^^

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Znajdźki są u Leoha :D
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Doszedłem dziś już trochę do siebie, więc chciałem podziękować organizatorom za świetnie zorganizowane DMP, jedno z lepszych w jakim miałem okazję zagrać.
Super sala, nie zamawialiśmy jedzenia, szwarne piwko na barze, leżaczki, wszystkie te ryje - było wypas!
Gratulacje dla SNOTA - cieszę się, że wyprzedziliście oba zagraniczne teamy.
Podziękowania dla wszystkich moich przeciwników: Lwie Serce, Solo, Pająk, Kalafior ;) i kolega od Bretonnii, niestety zapomniałem ksywki.
Osobne podziękowania dla mojego zajebistego teamu: Kołata, Zielony, bless i <>< - świetnie się z Wami grało. Drugie podziękowania dla JH1, którzy obronili puchar :)
Kraków jest git!

WWSek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: WWSek »

Turniej świetny, miejscówka genialna, widać ogrom pracy i opłaciło się!!! Gratulacje i podziękowania dla organizatorów, dla mnie najlepszy turniej na jakim byłem:D

Dzięki dla mojej drużyny za zabawowe podejście i dla wszytkich przeciwników, za bezspinowe, przyjemne bitwy.

Good job! =D>

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Lol dopiero ze zdjeć dowiedziałem się że Inferno był na DMP ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Pozwolę sobie wrzucić tutaj linka, gdyż na turnieju naprawdę sporo osób pytało mnie o ten temat - wszelkie komentarze i dyskusję proszę w linku, co by nie zakłócać tematu DMP:

Warhammer 9 edycja by Furion

A turniej spoczko. Parę rzeczy mi się nie podobało, ale battlowe święto na 200 osób to wartość sama w sobie, która marginalizuje resztę.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Tak był Inferno i cały weekend krzątał sie po Krakowie :mrgreen: ale jak powiedział mi w niedziele że był "na starówce" to mu prawie głowę odkręciłem u samej pupy
..
Dobra rada : Nigdy ale to nigdy nie mówicie przy Krakusie "starówka" w kontekście jego miasta :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

Furion pisze:Pozwolę sobie wrzucić tutaj linka, gdyż na turnieju naprawdę sporo osób pytało mnie o ten temat - wszelkie komentarze i dyskusję proszę
.
Idź z tym tworem gdzie indziej a nie w dobrym topicu spamujesz.

A propo Dmp. Mega brawa za turniej, ograniecie tej miejscowy i atmosfery. Oby za rok też Wam się chciało poprowadzić. :D
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Bez 9ed od GW następne DMP będzie można zrobić w Młodzieżowym Domu Kultury, na 6 teamów nie będzie potrzeby większej ilości miejsca :/
Obawiam się że twórcza gimnastyka intelektualna Furiona niczego nie zmieni.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

a znasz kogos, kto planuje przestac grac ze wzgledu na zmiane edycji?

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

a zmieniła się? 8)

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Glegut pisze:a zmieniła się? 8)
+1

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Dziękuję Legionowi za bardzo dobrze zorganizowany turniej. Mam nadzieję, że Kraków będzie nadal organizował mastery w WFB. Z pewnością wybiorę się po raz kolejny.

Dziękuję również moim przeciwnikom: Lipkowi, Jeżusowi "Wielka Stopa" ;), Theo, Kamelowi i Kosmo za bitwy w przesympatycznej atmosferze.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Shino pisze:a znasz kogos, kto planuje przestac grac ze wzgledu na zmiane edycji?
Terazniejszosc jest jeszcze ok ale mowimy o 'the grim darkness of the future', w Legionie narazie tylko jedna osoba zadeklarowała koniec gry w martwy system.
To troche jakby kazdemu z nas zdiagnozowano raka, wiadomo nie wszyscy odejdziemy od razu :)

Awatar użytkownika
Koorn
Wałkarz

Post autor: Koorn »

Ja również chciałem podziękować za świetny turniej i zarazem mój pierwszy master. Zajebisty klimat i dobra zabawa, świetna miejscówka. Udało mi się osiągnąć to co chciałem, przegrałem wszystko i świetnie się przy tym bawiłem xD
Pozdrowienia dla Warzag Słomianych Wdowców(mam nadzieję że dobrze to odmieniłem), Make way`a oraz Zadu trolla za dobrą zabawę podczas bitew od Lizaków z AMT. A ja tym czasem czekam na kolejne nie mam zamiaru zostawiać battla :)

P.S. Jak ktoś znajdzie łeb skink chiefa ze złotą maską to za znaleźne stawiam mu litrowego kufla na następnym turnieju :3

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Wielkie dzięki za najlepsze dmp na jakim byłem. Organizacja mega, a klimat i wszystkie spotkane mordki uczyniły ten turniej fantastycznym.

Mam nadzieję ze mimo złych decyzji GW przyjdzie nam spotkać sie jeszcze nie jeden raz.
Kocham Was chłopaki :wink:
I pozdrowienia z ETC

P.S. Sorry za niektóre sprawy... Juz będę grzeczny :P
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Leoh pisze:Bez 9ed od GW następne DMP będzie można zrobić w Młodzieżowym Domu Kultury, na 6 teamów nie będzie potrzeby większej ilości miejsca :/
Obawiam się że twórcza gimnastyka intelektualna Furiona niczego nie zmieni.
U nas jest raczej przyrost graczy :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Cauliflower pisze::P
Lepiej przepraszać niż prosić o pozwolenie ;)

ODPOWIEDZ