Poza tym, co w tym dziwnego, że "zwykli skauci" WE przewyższają ich zasadami? To tak, jakby narzekać, że piechota WE nie ma nic ciekawego do zaoferowania w stosunku do: WL, SM, czy PG

Czyli rydwan HE moze przewyższać Orczy zasadamiAzurix pisze:Nie mówię o zrobieniu Waywatcherów z Shadow Warriorów. Chodzi mi tylko o coś, co ich wyróżni, bo teraz to nawet zwykli Scouci w WE ich przewyższają zasadami specjalnymi
A co do Swordmasterów, to nie wypowiadam się na temat kosztu w tej chwili, tylko powinni być szybsi od White Lionów
Orczy rydwan jest wystawialny i grywalni. HElficki nie. Nie chcesz tego rozumiec tylko wolisz się nabijac - trudno. Taki lifezaf pisze:Czyli rydwan HE moze przewyższać Orczy zasadamiAzurix pisze:Nie mówię o zrobieniu Waywatcherów z Shadow Warriorów. Chodzi mi tylko o coś, co ich wyróżni, bo teraz to nawet zwykli Scouci w WE ich przewyższają zasadami specjalnymi
A co do Swordmasterów, to nie wypowiadam się na temat kosztu w tej chwili, tylko powinni być szybsi od White Lionów
ale scout WE HE nie
To ciekawe bo w booku do WE furiona jest-Qc- pisze:Orczy rydwan jest wystawialny i grywalni. HElficki nie. Nie chcesz tego rozumiec tylko wolisz się nabijac - trudno. Taki lifezaf pisze:Czyli rydwan HE moze przewyższać Orczy zasadamiAzurix pisze:Nie mówię o zrobieniu Waywatcherów z Shadow Warriorów. Chodzi mi tylko o coś, co ich wyróżni, bo teraz to nawet zwykli Scouci w WE ich przewyższają zasadami specjalnymi
ale scout WE HE nie
nie ma lore athel loren
Dlatego w kazdej rozpie o&g byl i w tej armi inaczej jak w he nie ma z czym rywalizowac w spec-Qc- pisze:Orczy rydwan jest wystawialny i grywalni. HElficki nie. Nie chcesz tego rozumiec tylko wolisz się nabijac - trudno. Taki lifezaf pisze:Czyli rydwan HE moze przewyższać Orczy zasadamiAzurix pisze:Nie mówię o zrobieniu Waywatcherów z Shadow Warriorów. Chodzi mi tylko o coś, co ich wyróżni, bo teraz to nawet zwykli Scouci w WE ich przewyższają zasadami specjalnymi
ale scout WE HE nie
nie ma lore athel loren
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
za 80 punktow bys wystawil jedenAndrzej pisze:Spoko, i tak nikt go nie będzie wystawiał, więc nie wiem, o co ta cała spina
Dokladnie, nie chodzi o to jak bije ,ale jakim bedzie blokeremKlaudel pisze:może w pojedynkę przyblokować unit przeciwnika na całą grę. imo przegięcie.Azgaroth pisze:Pomimo tego warda 2+ i unbreakable (stubborn jeśli jest w oddziale) to pomimo znaczącego ugrywalnienia tego pieszego herosa to za 235 pkt w książce i tak znajdzie się wiele lepszych opcji. Dla przypomnienia to nadal 3W z T3 i 5A z S4 AP co w walce daje raczej słabą skutecznośćkangur022 pisze:Araloth 2+ Ward? Bedzie to generał nie do zabicia z 10LD i Stubbornem
W Warthrone Shadow Warriors mają specjalną zdolność pozwalającą im powrócić po ucieczce za stółzaf pisze:Ja jestem za dodaniem jakiejś unikatowej zdolności shadoow warriorom