co to jest?debelial pisze:Oraz Wrathmongerami i Skullreaperami, bo to podobne twory?
---------------------
Szykuję duuuuży patch mnóstwo tweak'ów punktowych, dodane nowe jednostki, a jak się uda to będzie i nowy podręcznik - wszystko dziś koło 22.
co to jest?debelial pisze:Oraz Wrathmongerami i Skullreaperami, bo to podobne twory?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
done.Lucid pisze:to ja poprosze chaos lorda z 10ld
Ward Save, Latanie i Aura to Zasady Specjalne, które kosztują dodatkowo, chyba że Frostheart i Slaughterbrute dostały od Furiona tą samą liczbę punkcików? Ja tutaj mówię, że jeśli Slaughterbrute z 4 atakami nic nie zabija, to i Frostheart nic nie zabija, więc coś trzeba z tym zrobićDurin pisze:No i frost ma warda i lata. Brute nie.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.