Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
W Naxx są bardzo fajne karty, które przydają się w wielu taliach ale jak masz mało kart ogólnie to chyba lepiej kupiwać zwykłe paczuszki.
- swieta_barbara
- habydysz
IMO warto otwierać skrzydła - przynajmniej masz pewne picki, kupowanie paczek to jest robota głupiego.
Ja osobiście otworzyłem wszystkie skrzydła, a cały hajs jaki zarobię wydaję na arenach - przy 3 winach już bardziej opłaca się arenę niż paczkę.
Ja osobiście otworzyłem wszystkie skrzydła, a cały hajs jaki zarobię wydaję na arenach - przy 3 winach już bardziej opłaca się arenę niż paczkę.
chwileczke co to sa skrzydla ? w sklepie moge kupic boahterow ale to chyba to co jest podstawowe pakiety albo przygody ..
@barbara - jak by to powiedziec nawet amazowi i trumpowi zdarza sie zrobic arene 0/3 jak zrobili to obaj jako 1 na swiecie po wyjsciu TGT wiec arena dla poczatkujacych to nie jest jak to okresliles
i jak ktos chce konkretnie np TGT bo ma reszte to aren tez nie powinien robic bo jest losowa paczka na arenie teraz mi juz x2 polecialy gvg wiec dupa
ja osobiscie kupilem i otworzylem chyba 70 paczkow i nie zaluje nic a nic w sumie gdybym mial kase to bym kupil jeszcze raz albo wiecej ;P
bo po 1 jak ktos chce paczki z np podstawki to nie moze robic aren bo nie ma tam paczek zwyklych ze zwyklymi kartami ktore sa w 80% deckowswieta_barbara pisze:kupowanie paczek to jest robota głupiego.
i jak ktos chce konkretnie np TGT bo ma reszte to aren tez nie powinien robic bo jest losowa paczka na arenie teraz mi juz x2 polecialy gvg wiec dupa
ja osobiscie kupilem i otworzylem chyba 70 paczkow i nie zaluje nic a nic w sumie gdybym mial kase to bym kupil jeszcze raz albo wiecej ;P
Ostatnio zmieniony 27 sie 2015, o 14:36 przez kevinior, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Albo_Albo pisze:questow jeszcze zadnych nie robilem stad moje pytanie
Kupuj Naxxramas
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- swieta_barbara
- habydysz
Jeśli chodzi o konkretny dodatek, to nawet mógłbym się zgodzić, bo faktycznie losowy boosterek niekoniecznie się przyda.kevinior pisze:@barbara - jak by to powiedziec nawet amazowi i trumpowi zdarza sie zrobic arene 0/3 jak zrobili to obaj jako 1 na swiecie po wyjsciu TGT wiec arena dla poczatkujacych to nie jest jak to okreslilesbo po 1 jak ktos chce paczki z np podstawki to nie moze robic aren bo nie ma tam paczek zwyklych ze zwyklymi kartami ktore sa w 80% deckowswieta_barbara pisze:kupowanie paczek to jest robota głupiego.
Z drugiej strony, jeśli nie gra się aren, to nie nauczy się człowiek grać aren, więc ten argument akurat do mnie nie trafia.
No i wreszcie, wszystko pięknie, kupujesz boosterek, bo masz 70% kolekcji, pełny klasyk i GvG - ale dla początkujących i średnio zaawansowanych graczy, tzn. takich którzy nie skleili jeszcze całości - arena wciąż jest IMO najlepszą inwestycją hajsu, bo:
- właściwie z każdego boostera wpadają nowe karty, bo nie mają pełnych kolekcji
- power level tych 3 części jest podobny
- mają potencjalnie największą szansę na zwrot inwestycji (bodaj za 7 winów można już spokojnie 150 otworzyć za arenę)
- na arenach trzaska się najwięcej pyłu, który pozwala świadomie kupować potrzebne karty, a nie liczyć na to, że wpadnie "ta jedna, której akurat potrzebuję"
Ale nie będę się upierał, Tobie się chce grać tak, mi srak, wszyscy są happy, a HS jest zajebisty
Robota glupiego to jest dozbierac 3500 golda na calosc skrzydel z kazdej przygodyswieta_barbara pisze:IMO warto otwierać skrzydła - przynajmniej masz pewne picki, kupowanie paczek to jest robota głupiego.
A np taki lava shock to jest must have
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
700 golda to jest 5-7 dni. Bez przesady Nie jest wcale tak ciężko uzbierać.-Qc- pisze:Robota glupiego to jest dozbierac 3500 golda na calosc skrzydel z kazdej przygodyswieta_barbara pisze:IMO warto otwierać skrzydła - przynajmniej masz pewne picki, kupowanie paczek to jest robota głupiego.
A np taki lava shock to jest must have
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Generalnie tak. Wszystkie questy za 40 wymieniam na inne. Jak wejdzie za 60 golda to wpada te 100 golda dziennie.oczko pisze:zbierasz 100-140 Golda dziennie?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Jestem zniesmaczony ze jest losowy boosterek, przez co aren nie bede gral, bo z gvg i podstawki mam z 80% kart. Na 25 paczek 0 legend ciagle... a z 4-5 bym przytulil z tego dodatku.
Jaki dragonpriest sie zrobil nagle popularny, ale jak patrze na zlozenie to w teorii ma kontre na wszystko. W early mocny w lejcie mocny, chyba tylko patron go w miare jedzie.
Jaki dragonpriest sie zrobil nagle popularny, ale jak patrze na zlozenie to w teorii ma kontre na wszystko. W early mocny w lejcie mocny, chyba tylko patron go w miare jedzie.
-
- Falubaz
No priest całkiem całkiem. Nawet OTK na Velenie wygląda lepiej. Szkoda ze Velena brak
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Kolejny dzień, kolejni Face Hunterzy. Ale dziś przynajmniej fart mnie nie opuścił. Wygrać 2 razy pod rząd z 1 HP nie zdarza mi się zbyt często. Paladyn jest OK.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Ja pierwszy raz odczuwam mocno brak ysery, w dragonladinie mam alexe, chromagusa i nefara, ale ysera tez by byla syta.
Podoba mi sie ten priest ale brakuje mi ysery, senjina i 2xkabalek (nigdy nie grywalem priestem dlatego).
Podoba mi sie ten priest ale brakuje mi ysery, senjina i 2xkabalek (nigdy nie grywalem priestem dlatego).
To ja Ci Ziemuś nie piszę co miałem w moich 8 paczkach TGT bo mnie zabijesz jak zobaczysz xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gokish - Ty fantasto ... Ziemuś, nie słuchaj go, plecie farmazony, nic nie dostał i tyle ...Gokish pisze:To ja Ci Ziemuś nie piszę co miałem w moich 8 paczkach TGT bo mnie zabijesz jak zobaczysz xD
@smiejagreg
Mam o wiele lepszy drop rate niż Ziemko i on już wie, że trafiłem co nieco czuje to.
@Bretonnian
Pomysł fajny ale bardziej mi się opcja podobała Lothara którą grał niż ta z rozgrywek drużynowych. (bardziej kontrol + sekrety niż tępy wjazd)
Mam o wiele lepszy drop rate niż Ziemko i on już wie, że trafiłem co nieco czuje to.
@Bretonnian
Pomysł fajny ale bardziej mi się opcja podobała Lothara którą grał niż ta z rozgrywek drużynowych. (bardziej kontrol + sekrety niż tępy wjazd)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oj tam, oj tam - nic nie masz i tylko znęcasz się nad nim, Ty sadystoGokish pisze:@smiejagreg
Mi też się czasem coś trafi. Dzisiaj w packu z karczemnej bójki był... Czarny Rycerz . A jego akurat nie miałem ...
No mow farcie.