Było mega, graty dla topu!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
+2Jagal pisze:Bezapelacyjnie najlepszy turniej na jakim bylem w tym roku.
Każdy dostał porządną nagrodę, dobre obiadki, bufet super(kawa, herbata, ciacha, cukierki, pączki, grochówka...),
Obiad drugiego dnia za 5(!) zł,
Świetna organizacja; duży rzutnik, dobre nagłośnienie itd.
Mówiąc krótko - kto nie był ten niech żałuje.
Dziękuję moim przeciwnikom za bezciśnieniowe bitwy. Naprawdę świetnie się bawiłem. Mam nadzieję, że jeśli ta gra nie umrze, Olsztyn wpiszę się na masterową listę polskiej sceny WFB.
Pzdr!
Jagal
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
To celowe zagranie Lochosta. Jak zobaczył, że na głowę przypada 3,5 - 4 pączki, to stwierdził, że nie da przytyć chłopakom :-0 No i gdyby kibelki nie były tak daleko, to Necromanter nie błysnąłby 3 metrową strzałką wskazującą drogę do toaletmalfoj pisze:Toaleta zdecydowanie za daleko