[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
dzięki za odpowiedź, chciałem zwrócic uwagę na niejasny sposób zapisu
testy powinny być na formacie 2400 imo. Macki mają swój własny comp score na pierwszej stronie, który nie zakładał zmian zasad. 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
TrueAbrasus pisze:To, że 2+1 to już chyba oczywiste z tego co sivek pisze... Teraz pytanie czy ichni comp-score czy po prostu Furionowe booki. Jak my nie wypromujemy i nie wytestujemy zasad Furiona to nikt tego za nas nie zrobi, a szwedzi nie śpią :P.
comp score sprzed roku jest zdeaktualizowany. poza tym byl grany na jednym turnieju

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ironblaster w małych ograch kosztuje 170, a w dużych 220 czy dopiero drugi ironblaster kosztuje 220?

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Rozumiem ze skinki w skirmishu jedne z plujkami a drugie z javelinami to ta sama jednostka?
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2015, o 06:10 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Tak.lwieserce85 pisze:Rozumiem ze skinki w skirmishu jedne z plujkami a drugie z javelinami to ta sama jednostka?
Na male pkty mozesz wziac 2xskirmishe i 2xkohorty - lekki bol d... z ktorym sam sie zmagam

To z tego, że mogą narzucić swojego compa na ETC. A wtedy wpływa np. Twój czy mój = polskiego środowiska, będzie zerowyGlonojad pisze:No i co z tego, ze nie spia?Abrasus pisze: a szwedzi nie śpią :P.
A propos compa: Bretonia ani punktu extra? Serio? A bestie marki ORAZ +10%?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No i? Mnie zależy na tym, by system był dobry, to, kto go przygotuje ma znaczenie trzeciorzędne.-Qc- pisze:Glonojad pisze:To z tego, że mogą narzucić swojego compa na ETC. A wtedy wpływa np. Twój czy mój = polskiego środowiska, będzie zerowyAbrasus pisze: a szwedzi nie śpią :P.
Zresztą, z całym szacunkiem dla ilości pracy włożonej przez Furiona w projekt, Furion to jeszcze nie jest "polskie środowisko". Całkiem słusznie zresztą, takie jest założenie projektu autorskiego o którym o ile dobrze pamiętam wspomniał.
Uprawa warzyw od 1997 roku

Ja tam czuje ze to troche projekt polskiego srodowiska, szczegolnie ze furion reaguje na posty i uwagi graczy
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Szczegolnie na pytania dot drozszych skinkow.Durin pisze:Ja tam czuje ze to troche projekt polskiego srodowiska, szczegolnie ze furion reaguje na posty i uwagi graczy
Ziemko spokojnie na male punkty wchodza 2x10 skirmish 2x20 kohotra fcg
zostaje 600 pkt na 10 kameleonow szamana z cube i 2 mordercow na co. I co tam jeszcze kto chce.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Bo to pytanie było trochę bez sensu. Z lizakami jest taki problem, że to bardzo mocna armia ale strasznie trudna w prowadzeniu. Sprowadza się to do tego, że większość graczy cierpi na tym, że Crus czy Golonka potrafią z niej wycisnąć wszystko co najlepsze. Niestety compy i mody trzeba robić pod najlepszych.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Idac twoim tokiem rozumowania i konczac offtop (zapraszam do pw)
Małysz bil rekordy na nartach o przykladowej dlugosci 2.5 metra. To teraz skrócie narty o 30 cm wszystkim z polskiej reprezentacji skoczkow narciarskich.bo compy i mody trzeba robic pod najlepszego.widzisz tu sens? Bo ja nie....
Małysz bil rekordy na nartach o przykladowej dlugosci 2.5 metra. To teraz skrócie narty o 30 cm wszystkim z polskiej reprezentacji skoczkow narciarskich.bo compy i mody trzeba robic pod najlepszego.widzisz tu sens? Bo ja nie....

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki