jestem w szoku,pozytywnie zaskoczony. Nie sądziłem ze mozna tak odpicowac te stare figurki pieknie wyglądają widze ze duzo roboty w nie włozyłęś, czekam z niecierpliwością na pomalowanych rycerzy. Jedynie co tak kole w oczy, to spiworki raczej by to pasowało do questingów, i troche jak na realmów są dopicowani w szczegóły, jestem ino ciekaw jak wyglądają twoi gralowcy
na 3 zdjeciu od gory u pana po lewej ogon wyglada jak u wiewiorki a nie jak u konia (poprostu ja wole jak sa dluzsze kity), u reszty wyglada spoko , ale moze masz racje ze po pomalowaniu wygladaja dobrze, a jak na stare modele narazie prezentuja sie spoko
Chcialem zrobić ogonki przylegajace do bardingu, bo wiem z doświadczenia, że standardowe bardzo łatwo ulegaja łamaniu.
Jestem na to bardzo uczulony, gdyż czasem aż łzy mi do oczu podchodzą jak mi się jakiś figs złamie podczas gry, jak wcześniej spędze nad nim sporo czasu malując.
Pozstaram sie je troche zmienić.
A co do zdjęć to teraaz widzę je na innym kompie teraz. Sa strasznie ciemne. u was też tak jest??