Troche zdjęc nowej lancy. Narazie tylko skonwertowana, jak znajde czas to pomaluję i wrzuce zdjęcia.
Moze wieczorem jakies dokładniejsze zdjecia porobie.
Knights of the realm - WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Knights of the realm - WIP
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Fajne stare modele.
Jedyne do czego się mogę przyczepić to ogony koni (wiem że tak lepiej w trayu stoją) jakoś płasko wyglądają.
Jak maźniesz podkąłdem to wrzuć fotkę może lepiej będzie sie prezentować(takie moje odczucie).
Jedyne do czego się mogę przyczepić to ogony koni (wiem że tak lepiej w trayu stoją) jakoś płasko wyglądają.
Jak maźniesz podkąłdem to wrzuć fotkę może lepiej będzie sie prezentować(takie moje odczucie).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
jestem w szoku,pozytywnie zaskoczony. Nie sądziłem ze mozna tak odpicowac te stare figurki pieknie wyglądają widze ze duzo roboty w nie włozyłęś, czekam z niecierpliwością na pomalowanych rycerzy. Jedynie co tak kole w oczy, to spiworki raczej by to pasowało do questingów, i troche jak na realmów są dopicowani w szczegóły, jestem ino ciekaw jak wyglądają twoi gralowcy
na 3 zdjeciu od gory u pana po lewej ogon wyglada jak u wiewiorki a nie jak u konia (poprostu ja wole jak sa dluzsze kity), u reszty wyglada spoko , ale moze masz racje ze po pomalowaniu wygladaja dobrze, a jak na stare modele narazie prezentuja sie spoko
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
Chcialem zrobić ogonki przylegajace do bardingu, bo wiem z doświadczenia, że standardowe bardzo łatwo ulegaja łamaniu.
Jestem na to bardzo uczulony, gdyż czasem aż łzy mi do oczu podchodzą jak mi się jakiś figs złamie podczas gry, jak wcześniej spędze nad nim sporo czasu malując.
Pozstaram sie je troche zmienić.
A co do zdjęć to teraaz widzę je na innym kompie teraz. Sa strasznie ciemne. u was też tak jest??
Jestem na to bardzo uczulony, gdyż czasem aż łzy mi do oczu podchodzą jak mi się jakiś figs złamie podczas gry, jak wcześniej spędze nad nim sporo czasu malując.
Pozstaram sie je troche zmienić.
A co do zdjęć to teraaz widzę je na innym kompie teraz. Sa strasznie ciemne. u was też tak jest??
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Zdjęcia za jasne nie są, ale to nie robi w tym wypadku
Tu są cholipka 2 modele których nie mam... tylko dlaczego to są te najfajniesze ?
Tu są cholipka 2 modele których nie mam... tylko dlaczego to są te najfajniesze ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!