Do gry w domu wystarczy mi 8ma.Abrasus pisze:Ja nadal planuję grać w Twoją edycję, a nie ten badziew proponowany przez Szwedów...
Na turniejach będziemy pykać ETC.
Szkoda wysiłku i czasu Jurek.
Do gry w domu wystarczy mi 8ma.Abrasus pisze:Ja nadal planuję grać w Twoją edycję, a nie ten badziew proponowany przez Szwedów...
+1lohost pisze:a moze juz czas odejsc od grania etc zawsze i wszedzie, moze czas grac cos fajniejszego, a tym razem niech kadra sobie gra pod etc...swieta_barbara pisze:Do gry w domu wystarczy mi 8ma.Abrasus pisze:Ja nadal planuję grać w Twoją edycję, a nie ten badziew proponowany przez Szwedów...
lohost pisze: a moze juz czas odejsc od grania etc zawsze i wszedzie, moze czas grac cos fajniejszego, a tym razem niech kadra sobie gra pod etc...
lohost pisze:a moze juz czas odejsc od grania etc zawsze i wszedzie, moze czas grac cos fajniejszego, a tym razem niech kadra sobie gra pod etc...swieta_barbara pisze:Do gry w domu wystarczy mi 8ma.Abrasus pisze:Ja nadal planuję grać w Twoją edycję, a nie ten badziew proponowany przez Szwedów...
+1lohost pisze: a moze juz czas odejsc od grania etc zawsze i wszedzie, moze czas grac cos fajniejszego, a tym razem niech kadra sobie gra pod etc...
Na wszelki wypadek sprawdziłęm czy nie użyłeś białej czcionkiFurion pisze:Dziękuję wszystkim z polskiej repy, którzy mieli pozycję i możliwość wspomóc mnie w promocji przedsięwzięcia na forum ETC i zrobili to.
Lista imienna poniżej:
pozdrawiam
Furion
Furion pisze:Dziękuję wszystkim z polskiej repy, którzy mieli pozycję i możliwość wspomóc mnie w promocji przedsięwzięcia na forum ETC i zrobili to.
Lista imienna poniżej:
pozdrawiam
Furion
Furion jak Korwin, biedny bo ma racje, ale nikt go nie rozumie (poza 2% oświeconych)Furion pisze:Dziękuję wszystkim z polskiej repy, którzy mieli pozycję i możliwość wspomóc mnie w promocji przedsięwzięcia na forum ETC i zrobili to.
Lista imienna poniżej:
pozdrawiam
Furion
Zjedz snickersalohost pisze:Masz za goraca glowe. Nie pomagasz sobie ani swojemu produktowi. Problem z kadra jest taki ze to jakies 25 procent obsady masterowej liczac z pretendentami. Organizatorzy musza sie z taka sila liczyc. Poza Olsztynem oczywiscie . Twoja sytuacja z Kudlatym to Twoja broszka. Ie wydaje mi sie zebys tez kogos zwyczajnie poprosil o taka pomoc co daloby najlepszy efekt.
Zagramy za tydzien w furionhammera turniej mocno liczymy na pozostale ksiazki.
Jest jedno ale. Jesli nie zrobisz czegos z He to zbanuje ten podrecznik na kolejnych turniejach albo przestaniemy wspierac Twoj projekt w calosci. Woz albo przewoz.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.