Wrócić !!!!
Widzę że jesteś nowy w internecie, albo nie do końca wiesz jak działa sieć WWW, strony internetowe oraz co może posłużyć do "namierzenia", a konkretnie stwierdzenia że ta sama osoba logowała na różne konta.Akadera pisze:Swoją drogą to jestem ciekaw jak ustaliliście, że to akurat były multikonta Karabina a nie np moje? Bo teoretycznie to mógłbym sobie założyć email z imieniem i nazwiskiem któregokolwiek z was a później na ten email założyć sobie konto. Mam zmienne ip i jestem ciekaw jak mnie namierzycie?![]()
Jeśli bardzo chcesz mogę ci choćby i w tej chwili dopisać. Mogę nawet dodać punkt o zakazaniu nicka "Akadera". Bawimy się?Akadera pisze:Swoją drogą to w regulaminie nie ma żadnego pkt zakazującego posiadania multikont chyba że pkt nawiązujący do mglistej i niejasnej netykiety
No i po co to piszesz?Khelthrai pisze:Ja dla mnie, to ty sie podniecasz ze masz tu "władze"Grolshek pisze:Nie podniecajcie się. Ma minimalne szanse.
I co dostanę teraz tez bana?
Tomash pisze:Widzę że jesteś nowy w internecie, albo nie do końca wiesz jak działa sieć WWW, strony internetowe oraz co może posłużyć do "namierzenia", a konkretnie stwierdzenia że ta sama osoba logowała na różne konta.Akadera pisze:Swoją drogą to jestem ciekaw jak ustaliliście, że to akurat były multikonta Karabina a nie np moje? Bo teoretycznie to mógłbym sobie założyć email z imieniem i nazwiskiem któregokolwiek z was a później na ten email założyć sobie konto. Mam zmienne ip i jestem ciekaw jak mnie namierzycie?![]()
Podpowiem kilka słów kluczowych do poszukiwań własnych: publiczne IP właśnie (jeśli masz wiele kont to rzadko chce ci się resetować modem po każdym logowaniu), tzw. fingerprint przeglądarki na podstawie danych wysyłanych do serwera (dokładna wersja przeglądarki i systemu operacyjnego, wraz z paroma innymi danymi jest unikalna w zbiorze około stu-pięciuset osób), wszystko to co zbiera google analytics.
Jeśli bardzo chcesz mogę ci choćby i w tej chwili dopisać. Mogę nawet dodać punkt o zakazaniu nicka "Akadera". Bawimy się?Akadera pisze:Swoją drogą to w regulaminie nie ma żadnego pkt zakazującego posiadania multikont chyba że pkt nawiązujący do mglistej i niejasnej netykiety
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
To jest zwykle dranstwo. Zamieszczanie wirusów na forum.eliah91 pisze:Karabin pozdrawia forum BP
https://www.sendspace.com/file/3ylzyz