Za drogi jest, to fakt. Ale w stosunku do BT to chyba akurat bije sie lepiej. Wbodowany NoAs i zioniecie z S5 to calkiem fajne opcje.
Z minusow: brakm latania i frenzy. No i ten hejt na wszystko...dyskusyjny.
Szukam modeli, które wyglądają jak "człekokształtne" ptaki. Mają być podobne do np. Horusa albo Ra. (głowa ptasia, reszta ludzka, ewentualnie jakieś skrzydła są dopuszczalne) Znacie jakieś sklepy oferujące takie coś?
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Popatrz na jego wielkość, jak dla mnie jest daleki od słabości - sporo detali jak na te rozmiary, no i mieści się na rządaną podstawkę...
Tengu to nie jest jakiś japoński demon ?
Hey, mam pewien problem do rozwiązania. Chciałbym posklecać jakiegoś BSBka do demonów khorna, myślałem, że nada się demon z tronu, który zostaje po sklejeniu działa. Figurka jednak jest w okrutnym rozkroku i nie wiem jak mam ją zmieścić na podstawce 25mm. Głowę można zostawić, prawa ręka z mieczem jest spoko, lewą rękę nie wiem jak zaadaptować do trzymania sztandaru. Samą szmatkę chcę wziąć z pudełka blolettersów. Potrzebny mi tylko pomysł jak to poskładać do kupy ? czy ten pomysł ma sens? czy może macie jakieś fajne inne pomysły na wykonanie tej figurki ?
polamac kosci, poskladac od nowa w odpowiedniej (wyprostowanej formie) i szczeliny zalatac GSem stary sprawdzony sposob. Co do reki to poprostu wystarczy przeciac w nadgarstku (lub w przedramieniu i przekrecic)