Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Skarbrand
PLN400
CZY ONI OSZALELI?
PLN400
CZY ONI OSZALELI?
Szukam modeli, które wyglądają jak "człekokształtne" ptaki. Mają być podobne do np. Horusa albo Ra. (głowa ptasia, reszta ludzka, ewentualnie jakieś skrzydła są dopuszczalne) Znacie jakieś sklepy oferujące takie coś?
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Poszukaj na stronie Reaper'a.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Jeżeli ma to być coś większego to...
Te widziałem, wariant drugi przekozak ale mi chodzi o coś co wejdzie na podstawkę 30mm. Ma robić za Tengu z Malifaux
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Hey, mam pewien problem do rozwiązania. Chciałbym posklecać jakiegoś BSBka do demonów khorna, myślałem, że nada się demon z tronu, który zostaje po sklejeniu działa. Figurka jednak jest w okrutnym rozkroku i nie wiem jak mam ją zmieścić na podstawce 25mm. Głowę można zostawić, prawa ręka z mieczem jest spoko, lewą rękę nie wiem jak zaadaptować do trzymania sztandaru. Samą szmatkę chcę wziąć z pudełka blolettersów. Potrzebny mi tylko pomysł jak to poskładać do kupy ? czy ten pomysł ma sens? czy może macie jakieś fajne inne pomysły na wykonanie tej figurki ?
- HiddenDreams
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt: