League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
C9 na niesamowitym propsie weszli w ogole do worldsow, nie zdziwie sie, ze jeszcze wyjda z grupy. Imho pokonali jedna z najsilniejszych druzyn tej grupy. Co mi sie podoba w worldsach to widoczna roznica w stylu grania roznych krajow i co za tym idzie totalnie zroznicowane picki. H2k ladnie gralo przez 20 min vs SKT wygrali TF przy dragonie 2 za 1 i gdyby wtedy cofneli nie wiadomo jakby bylo dalej, ale przez swoja chciwosc fiora 3 poskladala i potem poszedl tylko jeden wielki snowball. Fnatic zagralo bardzo solidnie, trzymam za nich kciuki.
Czy ktos wie co decyduje w grupach jesli druzyna beda mialy tyle samo winow i lossow powiedzmy na 2 i 3 miejscu ?
Czy ktos wie co decyduje w grupach jesli druzyna beda mialy tyle samo winow i lossow powiedzmy na 2 i 3 miejscu ?
Wooow co Origen zrobilo z LGD. Peke na propsie i ten sneaky base steal by Soaz, mega dobry mecz.
-
- Falubaz
Za trzy godziny pojedynek faworytów SKT1 vs EDG Ciekaw jestem jak dużo ujawnią w tym meczu
Co do fnatic nie byłbym taki pewien z tym przejeżdżaniem się, ja tam chłopakom kibicuje, fajna, młoda krew, ale niestety może się okazać zgubna.
Oddawanie killi za darmo, "flashy plays" by Huni. Grali tak jakby tilt przejął nad nimi kontrolę. Strasznie się to oglądało.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Fnatic najwiekszy throw gry jak do tej pory... huni totalnie przegral dla nich wygrana gre. Darius jest mocny, ale nie az tak zeby sie o niego tak mocno bic w champion selecie. Prawie wszystkie gry teamy z dariusem przegrywaja. Czuje ze c9 na fali bedace wklepie jutro fnaticom.
-
- Falubaz
Imo sporo przereklamowany jest ten team Fnatic, szczególnie Top i Jungle już nie błyszczą tak jak wcześniej, a teraz na worldsach z poważnymi przeciwnikami wychodzą słabości tego teamu
Natomiast mid fnaticu wyrasta coraz bardziej, uwazalem go za najslabszy pkt w lcsach, a teraz chyba blyszczy najabrdziej.
-
- Falubaz
ORIGEN! ORIGEN! ORIGEN! I wszystko jasne! Co do wcześniejszego posta FNC 1:2
Znowu przegrali gre, ktora prowadzili... C9 i Origen mile zaskakuja. Szczeoglnie Origen, ktore moim zdaniem maja ciezsza grupe.
-
- Falubaz
Hahahah Flash Wolves wygrali grupę A CLG do domu! Dziś przewidywalne wyniki, jutro najciekawsza grupa
Tak odpaliłem dziś kalendarz tych worldsów. Trochę imo przesada rozbić taki event na cały miesiąc.
(i lekkie dogryzienie pula nagród taka jak na majorze w Dotę bida )
(i lekkie dogryzienie pula nagród taka jak na majorze w Dotę bida )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Najciekawsza jest ta z fnatic - tam kazdy ma szanse na awans...
Grupa B dostarczyła emocji wczoraj, szczególnie fnatic vs AHQ. Teraz knockout stage, przed Fnatic prawdziwy sprawdzian, nawet jeśli wygrają z potęgą jaką jest EDG to później trafiają na drużynę koreańską. Origen za to jeśli chodzi o przeciwnika w pierwszej rundzie to trafili najlepiej jak mogli, niestety jak uda im się to najprawdopodobniej czeka na nich SKT.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Ciesze sie z Fnatic i zawiedziony jestem troche zarowno Origen i C9. Origen chociaz awansowali, ale jak byli pewnie awansu to juz odpuscili 2 mecze. C9 natomiast smutek.
Rip EUphoria. No nic, pierwszy koreański finał nie dziwi w sumie jakoś bardzo. Teraz zobaczymy czy SKT jest aż tak daleko do przodu od Koo, czy znów zobaczymy 3:0 oraz pierwszą drużynę, która nie straci gry przez całe mistrzostwa jak i wygra drugi tytuł.
Orgien zagralo dobrze pierwsza gre, pozniej coraz gorzej.
Zal mi fnatic widzialem tylko pierwszy pojedynek, ale majac tyle golda przewagi caly mecz i przegrac - przykro. Zaslugiwali duzo bardziej na wygrana.
Imho final to bedzie gladkie 3:0.
Zal mi fnatic widzialem tylko pierwszy pojedynek, ale majac tyle golda przewagi caly mecz i przegrac - przykro. Zaslugiwali duzo bardziej na wygrana.
Imho final to bedzie gladkie 3:0.