Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ja Tomkowi Jardziochowi zrobiłem katapulte z pociskiem squigowym(on gra na samych goblinach i squigach).
Ten Orkowy pocisk tez fajny ale troche za szeroki ten ork(mogłeś leciutko przerobić samą kloppe by ork w niej siedział a nie stał na krawędziach).
Malowanie zajefajne.
Ten Orkowy pocisk tez fajny ale troche za szeroki ten ork(mogłeś leciutko przerobić samą kloppe by ork w niej siedział a nie stał na krawędziach).
Malowanie zajefajne.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Bo żywcem wygląda jak katapka Tylko zamiast kamieniami orkami strzela
Obstawiam na szamanowego mini squiga ze skull pasa.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bless pisze:
Zaczalem ja malowac jako zwykla katapulte, ale potem przypomnialem sobie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=R-di7HpADrQ
i zainspirowalo mnie to stworzenia nowego Doom Divera (ktory, jakby nie patrzec, tez jest katapulta). W czym gorszy orkowy samobojca od samobojcy goblinskiego?
A oto i sam bohater. Podobny do pierwowzoru?
Zgadnij...
Dyskusje o tym, czy bejcowana armia moze dostac na turnieju maksa za malowanie, wydzielilem do osobnego tematu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=138100#138100
Tutaj prosze nie wracac do tego watku.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=138100#138100
Tutaj prosze nie wracac do tego watku.
super i jeszcze nawiazujacy do tego filmiku tylko troche tak nienaturalnie ten ork wyglada, jakies oparcie albo glebszy kosz by sie przydal, ale ogolnie jak zwykle miazga (w pozytywnym tego slowa znaczeniu:P:P):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kombinerkami. Ale delikatnie, zeby nie wgniesc plastyku. Bejca przeplywa przez rowki, jakie maja kombinerki i cala tarcza zalewa sie rownomiernie. Dobrze, jesli tarcza ma jakies nity, albo jest wygieta w luk, zeby po odlozeniu nie przylegala cala zbejcowana powierzchnia do podloza. Jezeli odlozysz ja na plastykowe podloze (nie na papier, bo przesiaknie, przylepi sie i bedzie problem z oderwaniem), zeby tarcza stykala sie z podstawa minimalna powierzchnia, to po wyschnieciu nie bedzie zadnego sladu.Ypsilanti pisze:No ale napiszesz mi Bless jak te tarcze trzymasz?
A co do stania na palcach. Faktycznie lewa noga stoi troche na palcach, ale druga, ta ktorej dobrze z boku nie widac, przylega do koszyka solidnie, polową stopy. Wyglada to w miare naturalnie (o ile naturalnie moze wygladac ork szykujacy sie do lotu i stojacy na katapulcie obslugiwanej przez gobliny.... )
Super armia, szkoda że w Bydgoszczy ma tylko częściowe szanse na zebranie maksa z oceny hobbystycznej
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl