[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Szukam drugiej osoby do pary. For fun gram.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Daj Dymitr jakas date bo musze sobie sluzby na listopad zaplanować.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
No nie wierze32. Robert Mrozek Robson 1614 HE Darek Polit Dalmar 1728 WE
- Kacpi 1998
- Masakrator
Wykruszył mi się kolega, szukam pary, gram najchętniej chaos dwarfami na 1000pkt ale tomb kingami na większe też mogę zagrać. Gram forfun ale przy wyniku też mogę pomóc .
W sumie to jak Wam pasuje - wszak to Wy jesteście gośćmi.
Na grę przewiduję 3,5 godziny, przerwa obiadowa z pół godziny czyli odkąd zaczniemy z 11 godzin sobotnie granie będzie trwało. Sugeruję 9:30-20:30.
Drugi dzień 9:30 - 16:30? 13 godzin na picie i spanie styknie?
Dydu - sędzio główny - jak sądzisz?
Obiady ostateczny termin do jutra do 23! Środa rano zamawiamy.
Na grę przewiduję 3,5 godziny, przerwa obiadowa z pół godziny czyli odkąd zaczniemy z 11 godzin sobotnie granie będzie trwało. Sugeruję 9:30-20:30.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Moje auto, nie moje auto, ważne że kolejne legendy są mi przypisywane Nieważne co, ważne że wciąż mówiąJaceK pisze:Co Warszawa....Kalafior, nie Warszawa
Słuchajcie, drugi rok z rzędu zaginął mi Rince... a co gorsza Jacek ma już chłopaka do trzymania jajek w tym roku...
Ktoś coś wie co się z Olkiem dzieje?
Myślałem, że chociaż raz uda mi się wybrać do Łodzi tak jakoś mniej "spontanicznie", wychodzi jak zwykle
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Sobota 9.30 jest ok, w niedziele proponuje start o 8.30.ślivek pisze:W sumie to jak Wam pasuje - wszak to Wy jesteście gośćmi.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
A ja bym proponował tą 09:30, dajcie żyć :dDydu pisze: Sobota 9.30 jest ok, w niedziele proponuje start o 8.30.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Masz racje i większość graczy w niedziele wygląda jak wrak człowiekaDydu pisze:Nie przesadzajcie, ostatnio na większości masterów była 8.00-8.30, a przynajmniej człowiek do domu wraca o przyzwoity porze.