[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Mogę wam obiecać, że będziecie na tym turnieju świadkami kawałka historii
Jak na razie najmniej zawodu sprawił nam toster- po prostu przestał działać
Jak na razie najmniej zawodu sprawił nam toster- po prostu przestał działać
@Urban - mniej zawodu sprawił kard - wielka ośmiornica jest i są templatki dla każdego gracza.
Pomyślałem, że może ktoś to będzie śledził i w ogóle to wrzucam paringi na pierwszą rundę (ze sporym opóźnieniem bo zaraz druga ale zawsze):
1 lipek gąsior
1 Sasomir Bombaj
2 lidder kudłaty
2 cluzoe wookie
3 Jacek Voodoo
3 Radosław
4 Mariusz Marcin
4 schtrasny sass
5 wafel token
5 malfoj janus
6 ed błazgaj
6 lajkonik bobson
7 rychu big boss m.
7 jaaf bru
8 azurix urban
8 helion elvis
9 lwieserce grichalk
9 galahad krasnal
10 kangur dieter
10 łukasz kacpi
11 guldur małgorzata
11 okoń slayer
12 thorek druchii
12 jackie dzićka
13 krzychoss książę
13 Dreef Glegut
14 pablo skarabek
14 abrasus cerverius
15 kamel lohost
15 dulltran elkadar
Przygód dużo ale nie na tyle fajnych i chwalebnych by się nimi dzielić.
Pomyślałem, że może ktoś to będzie śledził i w ogóle to wrzucam paringi na pierwszą rundę (ze sporym opóźnieniem bo zaraz druga ale zawsze):
1 lipek gąsior
1 Sasomir Bombaj
2 lidder kudłaty
2 cluzoe wookie
3 Jacek Voodoo
3 Radosław
4 Mariusz Marcin
4 schtrasny sass
5 wafel token
5 malfoj janus
6 ed błazgaj
6 lajkonik bobson
7 rychu big boss m.
7 jaaf bru
8 azurix urban
8 helion elvis
9 lwieserce grichalk
9 galahad krasnal
10 kangur dieter
10 łukasz kacpi
11 guldur małgorzata
11 okoń slayer
12 thorek druchii
12 jackie dzićka
13 krzychoss książę
13 Dreef Glegut
14 pablo skarabek
14 abrasus cerverius
15 kamel lohost
15 dulltran elkadar
Przygód dużo ale nie na tyle fajnych i chwalebnych by się nimi dzielić.
Zarz koniec trzeciej
Póki co:
Stół Gracz
1 lipek gąsior
1 guldur małgorzata
2 Jacek Voodoo
2 lajkonik bobson
3 lidder kudłaty
3 azurix urban
4 abrasus cerverius
4 wafel token
5 helion elvis
5 malfoj janus
6 krzychoss książę
6 lwieserce grichalk
7 kamel lohost
7 kangur dieter
8 Sasomir Bombaj
8 Radosław
9 Mariusz Marcin
9 Dreef Glegut
10 rychu big boss m.
10 thorek druchii
11 okoń slayer
11 ed błazgaj
12 łukasz kacpi
12 jackie dzićka
13 jaaf bru
13 schtrasny sass
14 dulltran elkadar
14 pablo skarabek
15 cluzoe wookie
15 galahad krasnal
lipek i gąsior jako pierwsyz zakończyli trzecią grę robiąc po raz trzeci 20:0.
Póki co:
Stół Gracz
1 lipek gąsior
1 guldur małgorzata
2 Jacek Voodoo
2 lajkonik bobson
3 lidder kudłaty
3 azurix urban
4 abrasus cerverius
4 wafel token
5 helion elvis
5 malfoj janus
6 krzychoss książę
6 lwieserce grichalk
7 kamel lohost
7 kangur dieter
8 Sasomir Bombaj
8 Radosław
9 Mariusz Marcin
9 Dreef Glegut
10 rychu big boss m.
10 thorek druchii
11 okoń slayer
11 ed błazgaj
12 łukasz kacpi
12 jackie dzićka
13 jaaf bru
13 schtrasny sass
14 dulltran elkadar
14 pablo skarabek
15 cluzoe wookie
15 galahad krasnal
lipek i gąsior jako pierwsyz zakończyli trzecią grę robiąc po raz trzeci 20:0.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Świetny turniej, naprawdę dawno się tak dobrze nie bawiłem, chociaż przyznam, że dwie ostatnie bitwy były dla mnie zabójcze
Szczególne podziękowania dla Orgów za świetną atmosferę, Ziemka za wieczorną lekcję historii, Bombaja za mega pozytywne podejście do battla oraz dla wszystkich Sweeciaków, w szczególności Okoniowi za cierpliwość i przymrużenie oka na moją pijacką grę
Szczególne podziękowania dla Orgów za świetną atmosferę, Ziemka za wieczorną lekcję historii, Bombaja za mega pozytywne podejście do battla oraz dla wszystkich Sweeciaków, w szczególności Okoniowi za cierpliwość i przymrużenie oka na moją pijacką grę
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Sleyer to ty tak twarz darles w nocy z soboty na niedziele wychodzac o 1 na wódkę? ?? Oj nieładnie. ..ja jeszcze rosne i sie wysypiac musze; )
Jesli zas chodzi o turniej to badzo mi sie podobało. Mimo kosmicznego kaca w sobote zagralem z grichlakiem przyjemne bitewki i nawet na pierwszym stole dostalismy maskę (za blisko słońca podlecielismy) dziekuje przeciwnikom za bezstresowe gry i malo wałków (pare probowano mi sprzedac).do zobaczenia na kolejnym masterze we Wrocławiu ( o ile będzie)
Adieu
Jesli zas chodzi o turniej to badzo mi sie podobało. Mimo kosmicznego kaca w sobote zagralem z grichlakiem przyjemne bitewki i nawet na pierwszym stole dostalismy maskę (za blisko słońca podlecielismy) dziekuje przeciwnikom za bezstresowe gry i malo wałków (pare probowano mi sprzedac).do zobaczenia na kolejnym masterze we Wrocławiu ( o ile będzie)
Adieu
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Szczerze mówiąc to cieszę się że master się odbył a w piątek wieczorem mieliśmy problem z zamkniętą szkołą i brakiem blatów. Od czwartku zaczęły się wysypywać po kolei lokal na after baza terenowa i maty które miały być na wszystkich stołach zatem graliśmy na naszej bazie terenowej. Kilku sponsorów dodatkowo nie dosłało nagród lub nas zlało za co też sorry za biedne nagrody bo miało być syto. Ale generalnie cieszę się że wyszło i się podobało. Jeżeli ktoś chce nas o coś pocisnąć to śmiało. Będziemy mieć to wtedy na uwadze w przyszłym roku o ile dacie nam organizację parówki na zapewne 9th Age.
60 osób to jednak mało bo mieliśmy chęć gościć więcej osób no ale co począć. Ktoś też zachował się jak miękkie pały i przytulił 4 obiady za które nie zapłacił zatem mam nadzieję że te osoby bedą miały po tym przywłaszczeniu tygodniowe sranie.
Gratulacje dla wszystkich przyjezdnych, zwycięzców, Dyda jako sedziego, a wyniki wrzuci ślivek jak się ogarnie po orgowaniu.
Pozdrówki!
60 osób to jednak mało bo mieliśmy chęć gościć więcej osób no ale co począć. Ktoś też zachował się jak miękkie pały i przytulił 4 obiady za które nie zapłacił zatem mam nadzieję że te osoby bedą miały po tym przywłaszczeniu tygodniowe sranie.
Gratulacje dla wszystkich przyjezdnych, zwycięzców, Dyda jako sedziego, a wyniki wrzuci ślivek jak się ogarnie po orgowaniu.
Pozdrówki!
- Dieter Morinem
- Mudżahedin
Mam nadzieje że nie 9th Age
Dzięki za grę
5. Abrasus/Cerverius
Dzięki za grę
5. Abrasus/Cerverius
"10 lat zbierałem w bitwach wpierdziel. Dowartościowałem [dużo] lamusów - moje miłosierdzie."
Wielkie dzięki za turniej, było jak zawsze fajnie. Dzięki za templatki, fajna pamiątka
Fajnie, że As wygrał modelarkę za najlepszą armię. Kacpi z Druchiim nie mieli szans
Modelarka miała jakiś wpływ na wyniki końcowe?
No i skoro sami odtwarzamy wyniki końcowe, to jesteśmy następni w kolejce.
6. Lajkonik i Bobson
Fajnie, że As wygrał modelarkę za najlepszą armię. Kacpi z Druchiim nie mieli szans
Modelarka miała jakiś wpływ na wyniki końcowe?
No i skoro sami odtwarzamy wyniki końcowe, to jesteśmy następni w kolejce.
6. Lajkonik i Bobson