Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja tam widzialem calegp i nie bylo zle.
Co do arrow to wydaje mi sie ze jak skoncza przygotowania do LOT to dalej bedzie dobrze
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Co do arrow to wydaje mi sie ze jak skoncza przygotowania do LOT to dalej bedzie dobrze
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
ja tam ostatnio Quantico BLindspot Limitless za 2 tygodnie Jessica <3 teraz Supergirl ruszyła czekam na 2 epizod 

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Constantine!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Kręcą ten serial dalej? Słyszałem, że zaniechali projektu.-Qc- pisze:Constantine!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Serialu nie ma, ale jest camo w Arrow
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Boje się co tam wymyślili, że Constantka wezwali
. (i gupi Palmer dalej jest :<)

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
To pierwsze.
Supergirl w jakie dni wychodzi?
Nie kazdy ma tyle czasu na seriale co Ty Gokish:))
I palmer i sara i plomyczek wszyscy sobie pojda do wlasnego serialu i bedzie spokoj.
Supergirl w jakie dni wychodzi?
Nie kazdy ma tyle czasu na seriale co Ty Gokish:))
I palmer i sara i plomyczek wszyscy sobie pojda do wlasnego serialu i bedzie spokoj.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Myslalem ze juz jest Const, a jeszcze ni ma
Durin zly czlowiek, ze w sezonie bedzie John to było dawno wiadome xD

Po 1 odcineku arrowa i flasha przestalem ogladac obecne sezony. Dno. Natomiast Gotham jaram sie jak zapalka. Oczywiscie wszystko IMO.
Ziemuś Flash się rozkręcił w bardzo dobrą stronę. Pierwszy odcinek to było wielkie gówno. A Pana strzałkę odpuściłem na dobre poczekam na koniec serialu.
Wyjdą w listopadzie 3 nowe seriale do oglądania to będzie na co patrzeć
Wyjdą w listopadzie 3 nowe seriale do oglądania to będzie na co patrzeć

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Jessica
Man of High Castle
no i Supergirl (chociaż pilot jest słaby ale dam szansę
)
Man of High Castle
no i Supergirl (chociaż pilot jest słaby ale dam szansę

Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, o 18:04 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

20 listopad od Amazona drugi odcinek oczywiście. Trzeba już pierwszy obczaić. Terminowo podobnie jak Jessica i chyba też cały sezon dostaniemy od ręki
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Na MoHC czekam z niecierpliwością, oby nie skończyło się to nadmiarem kiczu.
Dzisiaj wychodzi odcinek crossover Bones i Sleepy Hollow, może wyjść ciekawie jak zrobią to z pomysłem a nie na siłę
Dzisiaj wychodzi odcinek crossover Bones i Sleepy Hollow, może wyjść ciekawie jak zrobią to z pomysłem a nie na siłę
Gokish ty to lubisz, opisz kazdy w 3 zdaniach zebym wiedzial czy warto tracic po godzinie 

Flash psozedł bardzo dobrą stronę, a narzekania gokisha na arrowa olej, trzyma poziomZiemko pisze:Po 1 odcineku arrowa i flasha przestalem ogladac obecne sezony. Dno. Natomiast Gotham jaram sie jak zapalka. Oczywiscie wszystko IMO.

Ziemko pisze:Gokish ty to lubisz, opisz kazdy w 3 zdaniach zebym wiedzial czy warto tracic po godzinie
a proszę

Jessica Jones - studio Marvel i Netflix. W skrócie babka jest superbohaterką ale ma tego dość i zostaje detektywem. Świat Hell's Kitchen

Man of high castle - alternatywny świat. Naziści wygrywają wojnę. Na podstawie dobrej książki więc powinno być zacne. aaa jest już pilot
Supergirl - no najkrócej kuzynka supermena

QC sorry ale 1 odcinek Arrow był slaby obczaiłem jeszcze 2 następne i mówię stanowczo pas. Z Darhka zrobili boga a to już przesada ten koleś w komiksach to był geniusz i mega spryciarz jeden z najbardziej inteligentnych w świecie DC a nie cudak co strzały zatrzymuje w powietrzu....
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, o 18:57 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

To tylko to wydaje sie byc ciekawe: Man of high castle.