Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja tam widzialem calegp i nie bylo zle.

Co do arrow to wydaje mi sie ze jak skoncza przygotowania do LOT to dalej bedzie dobrze

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

ja tam ostatnio Quantico BLindspot Limitless za 2 tygodnie Jessica <3 teraz Supergirl ruszyła czekam na 2 epizod :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Constantine!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

-Qc- pisze:Constantine!
Kręcą ten serial dalej? Słyszałem, że zaniechali projektu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Serialu nie ma, ale jest camo w Arrow
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Boje się co tam wymyślili, że Constantka wezwali :D. (i gupi Palmer dalej jest :<)
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Zgaduję że albo żeby Black Canary uwolnić od wściekłości, albo żeby powalczyć z Damien Darhk

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

To pierwsze.

Supergirl w jakie dni wychodzi?

Nie kazdy ma tyle czasu na seriale co Ty Gokish:))

I palmer i sara i plomyczek wszyscy sobie pojda do wlasnego serialu i bedzie spokoj.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Myslalem ze juz jest Const, a jeszcze ni ma :( Durin zly czlowiek, ze w sezonie bedzie John to było dawno wiadome xD

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Po 1 odcineku arrowa i flasha przestalem ogladac obecne sezony. Dno. Natomiast Gotham jaram sie jak zapalka. Oczywiscie wszystko IMO.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemuś Flash się rozkręcił w bardzo dobrą stronę. Pierwszy odcinek to było wielkie gówno. A Pana strzałkę odpuściłem na dobre poczekam na koniec serialu.

Wyjdą w listopadzie 3 nowe seriale do oglądania to będzie na co patrzeć ;)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jakie ?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Jessica
Man of High Castle

no i Supergirl (chociaż pilot jest słaby ale dam szansę :D)
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, o 18:04 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Men of High Castle dzięki za polecenie a kiedy się zaczyna?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

20 listopad od Amazona drugi odcinek oczywiście. Trzeba już pierwszy obczaić. Terminowo podobnie jak Jessica i chyba też cały sezon dostaniemy od ręki
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Na MoHC czekam z niecierpliwością, oby nie skończyło się to nadmiarem kiczu.

Dzisiaj wychodzi odcinek crossover Bones i Sleepy Hollow, może wyjść ciekawie jak zrobią to z pomysłem a nie na siłę

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gokish ty to lubisz, opisz kazdy w 3 zdaniach zebym wiedzial czy warto tracic po godzinie ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ziemko pisze:Po 1 odcineku arrowa i flasha przestalem ogladac obecne sezony. Dno. Natomiast Gotham jaram sie jak zapalka. Oczywiscie wszystko IMO.
Flash psozedł bardzo dobrą stronę, a narzekania gokisha na arrowa olej, trzyma poziom :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Gokish ty to lubisz, opisz kazdy w 3 zdaniach zebym wiedzial czy warto tracic po godzinie ;)

a proszę :)

Jessica Jones - studio Marvel i Netflix. W skrócie babka jest superbohaterką ale ma tego dość i zostaje detektywem. Świat Hell's Kitchen :) prowadzi to do stworzenia Defenders.

Man of high castle - alternatywny świat. Naziści wygrywają wojnę. Na podstawie dobrej książki więc powinno być zacne. aaa jest już pilot

Supergirl - no najkrócej kuzynka supermena :D. Pewnie będzie tak samo lekkie jak Flash. i tutaj też :)

QC sorry ale 1 odcinek Arrow był slaby obczaiłem jeszcze 2 następne i mówię stanowczo pas. Z Darhka zrobili boga a to już przesada ten koleś w komiksach to był geniusz i mega spryciarz jeden z najbardziej inteligentnych w świecie DC a nie cudak co strzały zatrzymuje w powietrzu....
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, o 18:57 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

To tylko to wydaje sie byc ciekawe: Man of high castle.

ODPOWIEDZ