Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Post autor: GrimgorIronhide »

Jak nie jego wina, jak ban poleciał za filmik podlinkowany do wglądu wyżej, jeszcze z jego podpisem ?

O wreszcie,
Jakie wypowiedzi ? Które ? W czym tak bardzo łamały zasady forum (które zasady) i mieszały z błotem innych użytkowników ?
Właśnie o to mi chodzi, jakoś nie bardzo wyróżniam się od innych piszących a nagle z niczego lecą warny, groźby, wyrazy niesmaku i bany, a potem dziwić się, że ktoś ma wąty ?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zastanawiales sie kiedys czy masz problemy z autorefleksja, przyjmowaniem krytyki i obiektywnym patrzeniem na swoje wypowiedzi ?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ale tak przy okazji.

Regulamin to by się przydało odświeżyć i może dodać kilka punktów bo czasami to wychodzi, że bany wchodzą za rzeczy których regulamin nie obejmuje a warto wiedzieć za co się dostało :)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Warto chyba nie dostawać banów, a nie wiedzieć za co

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Weryfikacja autorefleksyjna i gust jest inny u każdego człowieka, stąd pytam co (zdaje się) Ciebie uraziło tak strasznie ?
Regulamin to by się przydało odświeżyć i może dodać kilka punktów bo czasami to wychodzi, że bany wchodzą za rzeczy których regulamin nie obejmuje a warto wiedzieć za co się dostało :)
O to, to
Warto chyba nie dostawać banów, a nie wiedzieć za co
jak możesz unikać dostania bana, skoro nawet nie wiesz czego nie wolno ? Sankcjonowane oficjalnie może być tylko prawo uchwalone i opublikowane

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Grimgor otrzymał pierwsze ostrzeżenie za wstawienie po raz kolejny filmu za który już dostał tygodniowego bana. Powtórzymy to wkrótce.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Jak będziesz tak szybko usuwał to nigdy nie zobaczymy za co ten ban:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Film całkiem zabawny (i piszę to jako osoba głosująca na PO).
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Nie twierdzę iż nie zabawny 8)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wyślij mi ktoś na priv ten film pls :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

jak możesz unikać dostania bana, skoro nawet nie wiesz czego nie wolno ? Sankcjonowane oficjalnie może być tylko prawo uchwalone i opublikowane
Ja jakoś unikam

Ps: by the way wiedziałem że za podlinkowanie filmiku poraz koleny za który już zostałeś zbanowany zbanują cie raz jeszcze, i nie trzeba być prorokiem tylko wystarczy umieć wyciągać wnioski

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Grolshek pisze:Grimgor otrzymał pierwsze ostrzeżenie za wstawienie po raz kolejny filmu za który już dostał tygodniowego bana. Powtórzymy to wkrótce.
srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Durant pisze:
Ja jakoś unikam

Ps: by the way wiedziałem że za podlinkowanie filmiku poraz koleny za który już zostałeś zbanowany zbanują cie raz jeszcze, i nie trzeba być prorokiem tylko wystarczy umieć wyciągać wnioski

Uwazam, ze na tym forum dostac bana nie jest latwo. Natomiast jak ktos chce sie "sprawdzac" no to zmierzy sie ze sciana i tyle. Ja nie mam frajdy zadnej z banowania i nie potrzebuje banowac ludzi, aby sobie cokolwiek udowadniac. Najbardziej lubie wchodzic na forum i czytac posty jak normalny uzytkownik, zamiast kasowac kazylion kont czy pisac posty ze zmienionym kolorem czcionki.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

GrimgorIronhide pisze:srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie
Ojej, chyba właśnie się pogrzebałeś w moich oczach tym "faszystą". Prędko tu nie wrócisz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Tomash pisze:
GrimgorIronhide pisze:srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie
Ojej, chyba właśnie się pogrzebałeś w moich oczach tym "faszystą". Prędko tu nie wrócisz.
nie chcę się wtrącać ale on chyba nie miał nic złego na myśli

jako, że faszysta to człowiek wyznający skrajnie narodową ideologię, tu napisał faszysta humorowy co może znaczyć człowiek wyznający skrajnie humorystyczną ideologię .. ale oczywiście to tylko moje domniemania

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Dostało mi się od Grimgora od "lewaków" i "faszystów". Gość jest bezbłędny :shock: Powinien miec ksywę "Grimgor Zdziwiony"...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Albo nie ma znaczenia teraz czy za 3 dni i tak by dostał bana, bo jak widać tygodniowy to dla niego za mało.

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Albo_Albo pisze:
Tomash pisze:
nie chcę się wtrącać ale on chyba nie miał nic złego na myśli

jako, że faszysta to człowiek wyznający skrajnie narodową ideologię, tu napisał faszysta humorowy co może znaczyć człowiek wyznający skrajnie humorystyczną ideologię .. ale oczywiście to tylko moje domniemania

Też sądzę, że tutaj słowo "faszysta" nie zostało użyte w znaczeniu "skrajny wyznawca narodowej ideologii", tylko "skrajny wyznawca specyficznego humoru".
Reakcja Tomasha jest lekko przesadzona.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

To ma dwutygodniowego. Dowiemy się za dwa tygodnie co miał na myśli. Daję mu dwa dni i dostanie miesięcznego...

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Grolshek pisze:Daję mu dwa dni i dostanie miesięcznego...
tak z ciekawości to Twoje domniemanie czy plan? :) (tryb przypuszczający czy dokonany)

ODPOWIEDZ