Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Jak nie jego wina, jak ban poleciał za filmik podlinkowany do wglądu wyżej, jeszcze z jego podpisem ?
O wreszcie,
Jakie wypowiedzi ? Które ? W czym tak bardzo łamały zasady forum (które zasady) i mieszały z błotem innych użytkowników ?
Właśnie o to mi chodzi, jakoś nie bardzo wyróżniam się od innych piszących a nagle z niczego lecą warny, groźby, wyrazy niesmaku i bany, a potem dziwić się, że ktoś ma wąty ?
O wreszcie,
Jakie wypowiedzi ? Które ? W czym tak bardzo łamały zasady forum (które zasady) i mieszały z błotem innych użytkowników ?
Właśnie o to mi chodzi, jakoś nie bardzo wyróżniam się od innych piszących a nagle z niczego lecą warny, groźby, wyrazy niesmaku i bany, a potem dziwić się, że ktoś ma wąty ?
Zastanawiales sie kiedys czy masz problemy z autorefleksja, przyjmowaniem krytyki i obiektywnym patrzeniem na swoje wypowiedzi ?
Ale tak przy okazji.
Regulamin to by się przydało odświeżyć i może dodać kilka punktów bo czasami to wychodzi, że bany wchodzą za rzeczy których regulamin nie obejmuje a warto wiedzieć za co się dostało
Regulamin to by się przydało odświeżyć i może dodać kilka punktów bo czasami to wychodzi, że bany wchodzą za rzeczy których regulamin nie obejmuje a warto wiedzieć za co się dostało

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Weryfikacja autorefleksyjna i gust jest inny u każdego człowieka, stąd pytam co (zdaje się) Ciebie uraziło tak strasznie ?
O to, toRegulamin to by się przydało odświeżyć i może dodać kilka punktów bo czasami to wychodzi, że bany wchodzą za rzeczy których regulamin nie obejmuje a warto wiedzieć za co się dostało
jak możesz unikać dostania bana, skoro nawet nie wiesz czego nie wolno ? Sankcjonowane oficjalnie może być tylko prawo uchwalone i opublikowaneWarto chyba nie dostawać banów, a nie wiedzieć za co
Jak będziesz tak szybko usuwał to nigdy nie zobaczymy za co ten ban:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Film całkiem zabawny (i piszę to jako osoba głosująca na PO).
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Ja jakoś unikamjak możesz unikać dostania bana, skoro nawet nie wiesz czego nie wolno ? Sankcjonowane oficjalnie może być tylko prawo uchwalone i opublikowane
Ps: by the way wiedziałem że za podlinkowanie filmiku poraz koleny za który już zostałeś zbanowany zbanują cie raz jeszcze, i nie trzeba być prorokiem tylko wystarczy umieć wyciągać wnioski
- GrimgorIronhide
- Masakrator
srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnieGrolshek pisze:Grimgor otrzymał pierwsze ostrzeżenie za wstawienie po raz kolejny filmu za który już dostał tygodniowego bana. Powtórzymy to wkrótce.
Durant pisze:Ja jakoś unikamjak możesz unikać dostania bana, skoro nawet nie wiesz czego nie wolno ? Sankcjonowane oficjalnie może być tylko prawo uchwalone i opublikowane
Ps: by the way wiedziałem że za podlinkowanie filmiku poraz koleny za który już zostałeś zbanowany zbanują cie raz jeszcze, i nie trzeba być prorokiem tylko wystarczy umieć wyciągać wnioski
Uwazam, ze na tym forum dostac bana nie jest latwo. Natomiast jak ktos chce sie "sprawdzac" no to zmierzy sie ze sciana i tyle. Ja nie mam frajdy zadnej z banowania i nie potrzebuje banowac ludzi, aby sobie cokolwiek udowadniac. Najbardziej lubie wchodzic na forum i czytac posty jak normalny uzytkownik, zamiast kasowac kazylion kont czy pisac posty ze zmienionym kolorem czcionki.
Ojej, chyba właśnie się pogrzebałeś w moich oczach tym "faszystą". Prędko tu nie wrócisz.GrimgorIronhide pisze:srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nie chcę się wtrącać ale on chyba nie miał nic złego na myśliTomash pisze:Ojej, chyba właśnie się pogrzebałeś w moich oczach tym "faszystą". Prędko tu nie wrócisz.GrimgorIronhide pisze:srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie
jako, że faszysta to człowiek wyznający skrajnie narodową ideologię, tu napisał faszysta humorowy co może znaczyć człowiek wyznający skrajnie humorystyczną ideologię .. ale oczywiście to tylko moje domniemania
Albo nie ma znaczenia teraz czy za 3 dni i tak by dostał bana, bo jak widać tygodniowy to dla niego za mało.
Albo_Albo pisze:nie chcę się wtrącać ale on chyba nie miał nic złego na myśliTomash pisze:Ojej, chyba właśnie się pogrzebałeś w moich oczach tym "faszystą". Prędko tu nie wrócisz.GrimgorIronhide pisze:srodze bym się zaśmiał, gdybym nie wiedział, że jesteś faszystą humorowym i mówisz poważnie
jako, że faszysta to człowiek wyznający skrajnie narodową ideologię, tu napisał faszysta humorowy co może znaczyć człowiek wyznający skrajnie humorystyczną ideologię .. ale oczywiście to tylko moje domniemania
Też sądzę, że tutaj słowo "faszysta" nie zostało użyte w znaczeniu "skrajny wyznawca narodowej ideologii", tylko "skrajny wyznawca specyficznego humoru".
Reakcja Tomasha jest lekko przesadzona.
tak z ciekawości to Twoje domniemanie czy plan?Grolshek pisze:Daję mu dwa dni i dostanie miesięcznego...