9th Age
- Dieter Morinem
- Mudżahedin
@Abrasus
Nie kupuj, bo pewnie zostaniemy po prostu na 8 edycje towarzysko, ewentualnie zobaczymy co z Furionem jeszcze.
Z tego co widzę to Skaveny to nie jest już armia hordy, tylko bohaterów na mountach ktorzy nawalają jak powaleni. Strasznie, nie podoba mi się nic tam więc smutek
Nie kupuj, bo pewnie zostaniemy po prostu na 8 edycje towarzysko, ewentualnie zobaczymy co z Furionem jeszcze.
Z tego co widzę to Skaveny to nie jest już armia hordy, tylko bohaterów na mountach ktorzy nawalają jak powaleni. Strasznie, nie podoba mi się nic tam więc smutek
"10 lat zbierałem w bitwach wpierdziel. Dowartościowałem [dużo] lamusów - moje miłosierdzie."
Nie podoba mi sie,ze w Dark elfach zmusza sie graczy do gry na piechocie.Opcja kawaleryjska dostala nerfa,pegazy idą do lamusa,za to gra na dwóch hydrach powróci na stoly. Nie chce mi sie wierzyc,ale zabrali dostęp do niektorych lorow magi .
''If you show your teeth, bite''
- Slayer Zabójców
- Masakrator
A mi się podobają Krasnoludy i Ogry w wersji 9th age, bardziej zbalansowane niż Furion, a do tego każda jednostka została dopieszczona.
niby co dopakowali? w stosunku do TAC dostały nerfahypnotic pisze:Mówisz o tych przegiętych krasnalach? Jesz bardziej je dopakowali, nie wiem o co chodzi. Ale jakbym tym grał to też by mi się podobało.
Imperium tez bieda i to az piszczy, ponerfiona kawa, w rare juz nie tylko maszyny ale i demiski tez, reszta taka sobie i bez szalu
- SZKODNIK-HE
- "Nie jestem powergamerem"
helion nie przesadzaj nie jest tak źle
to ja tutaj mam najgorzej bo teraz nie można ustać na dwóch gałach tylko jest auto brej xD
btw. wpadacie w środę ?
to ja tutaj mam najgorzej bo teraz nie można ustać na dwóch gałach tylko jest auto brej xD
btw. wpadacie w środę ?
Bo ja wiem czy tak przepakowali - Nie ma runek na reroll missfire. W wersji 8.0 konieczny był do tego inżynier, w 9.0 nawet inżynier nie pomoże. Maszyny zbiedniały niesamowicie.hypnotic pisze:Mówisz o tych przegiętych krasnalach? Jesz bardziej je dopakowali, nie wiem o co chodzi. Ale jakbym tym grał to też by mi się podobało.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Przecież masz Engineering Rune, ktora daje +4 w tabelce misfire...
Jakas chora akcja z herosami slayerów, ale poza tym raczej nerf w stosunku do TAC.
Runiczna magia śmiaszna, ale raczej duzo nie wniesie, bo nawet przu wyłudzaniu kostek rozproszenia rzucaniem run z 1-2 kosci, i tak wątpliwe szanse na udane rzucenie istotnego czaru.
Runy boostujace magię zbyt drogie, ale za to kowale bedą dawac sycącego MRa
Jakas chora akcja z herosami slayerów, ale poza tym raczej nerf w stosunku do TAC.
Runiczna magia śmiaszna, ale raczej duzo nie wniesie, bo nawet przu wyłudzaniu kostek rozproszenia rzucaniem run z 1-2 kosci, i tak wątpliwe szanse na udane rzucenie istotnego czaru.
Runy boostujace magię zbyt drogie, ale za to kowale bedą dawac sycącego MRa
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Ja tam patrzę na to z innej perspektywy:#helion# pisze:Imperium tez bieda i to az piszczy, ponerfiona kawa, w rare juz nie tylko maszyny ale i demiski tez, reszta taka sobie i bez szalu
- kusznicy z BS 5
- grywalni pistoliersi
- grywalny witch hunter (nawet nie wiem czy nie za mocny)
- mocni reiksguardzi
- mocni greatswordzi
- ASF od wózka
- niezły mortar i hellblaster
- ciekawe rozkazy
- tańszy i lepszy arcylektor
- kilka ciekawych itemków
znerfili: demigryfy, spam maszyn, banishment, czyli to co było najgłupsze.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Karli - teraz asf daje +1 do hita jeśli dobrze rozumiem, czyli jakby wózek jest jaki był.
Można złożyć fajnego gryfa 2+ 4++. Szkoda że na smoku nie możemy wybrać itemów, zwłaszcza że są takie co dają 5++ na ataki dystansowe a my musimy wziąć runefanga.
Można złożyć fajnego gryfa 2+ 4++. Szkoda że na smoku nie możemy wybrać itemów, zwłaszcza że są takie co dają 5++ na ataki dystansowe a my musimy wziąć runefanga.