Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Seriale wszelakie

Post autor: QQrydza »

Gotham veni vidi vici. Najlepszy serial 2015
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No i swietnie, zasluzylo!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ziemas... :D ja tylko tak recenzuje ostatni odcinek, strollowanie Cię było tylko efektem ubocznym :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Jak dla mnie to ostatni odcinek sporo słabszy od przed ostatniego. A te sceny z Brucem, jak nie ma tej laseczki to chyba będę przewijał, bo tylko mnie denerwują. Bruce w tym serialu działa na mnie jak Frodo we władcy pierścieni ;D Sceny z Barbarą mocno na plus, ten sen na początku był mocny :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dobry drugi sezon Fargo, polecam, właśnie wyszedł 5 odcinek.

Do tego nasza rodzima produkcja Pakt, pierwszy odcinek na YT, Despero w roli głównej. Naprawdę niezłe.
https://www.youtube.com/watch?v=pGO0JfxSIUM
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Afro +pierdylion

im więcej młodego batmana tym odcinek jest bardziej ujowy. Liczę, że w tym sezonie zobaczymy już 100% Riddlera a końcówka to zapowiada :D

przy okazji Flashu na propsie

i tutaj coś do czego namówiłem Afro i nie narzeka ANIME

ONE PUNCH MAN POLECAM Gokish :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Enigma to najgorsza postać EVER

tylko skumplowanie się z pingwinem może ocalić te smętną, sztuczną i źle prowadzoną istotę

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Az zobaczylem tego arrow z constantinem - nadal nie mam podniety, tam juz tyle ludzi jest, ze brakuje tylko batmana i supermana ;)

Gotham ciagle trzyma poziom :)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:Enigma to najgorsza postać EVER

tylko skumplowanie się z pingwinem może ocalić te smętną, sztuczną i źle prowadzoną istotę

Synek ale wiesz, że potem z niego powstaje Riddler? Więc akurat jego postać jest prowadzona sensownie.
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Enigma gra fajnie nie wiem co ty chcesz Qc ;) Aha no ale Tobie sie nowy sezon arrowa podoba - o gustach sie nie rozmawia ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No bo Arrow trafia tylko w wykwintne podniebienia! :D

A tak serio, to aktor gra fajnie, ale cała historia jest nudna i nieciekawa dla mnie. Ot, wsadził komuś kose, ot kogos udusił, ot potem poprzecinał i zakopał. Tak nudne, ze przewijam. Nawala raczej scenariusz.

Porównajcie jego z niesamowitym pingwinem - a pingwin juz jeden bardzo dobry był na ekranach. Kradnie show, praktycznie nie zwalnia, idealny w swojej śliskiej osobowości.

No i zniszczony po chamsku ,a fantastyczny, Jerome... nie zgadzam się z kilkoma decyzjami tej serii.

Co do bruce'a, też raczej wina scenariusza, bo aktorzy dość sobie radzą, zwłaszcza Alfred z SAS, który mógłby być Bondem z filmu :D

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Gokish pisze: i tutaj coś do czego namówiłem Afro i nie narzeka ANIME

ONE PUNCH MAN POLECAM Gokish :D
taa, jak ogólnie nie trawię anime i jedyne jakie mi podeszło to berserk i ninja scroll, to One Punch Man to mistrzostwo, przy każdym odcinku leję ze śmiechu :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

http://www.imdb.com/title/tt3507484/?ref_=nv_sr_1

flesh and bone,
serial o balecie, ale mowie wam pany ze jest mega. jest w nim wszystko, cale gówno swiata i jeszcze troche!!

producent to tworca breaking bad.

polecam!!
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Arrow ocalone przez Raya Palmera, Gokosh i Ziemas wracaja w podskokach - takie ploty ida

Co do flasha - trailer Legends of tommorow sugeruje, ze koncowka nie jest permanentna

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Tiaa kuc no na pewno Palmer mnie do tego gówienka przyciągnie tiaaa xD niech oni to już skończą bo ryją ostro po dnie.
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ktoś Supergirl ogląda? Bo tak usiadłem dziś trzeci odcinek obczaiłem i hmm coraz to słabsze :/

Zatem czekam na sobotę i wszystkie odcinki Jessici będzie weekend oglądania ;D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Przeciez Supergilr od poczatku wiało biedą :P teraz obejrzalm peirwszy po pilocie i slabizna

Gotham nieprzyjemnie laczy enigme z pingwinem

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mi sie Gotham coraz bardziej podoba :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Gotham złe nie jest ale liczyłem, że końcówka midsezonu będzie bardziej porywać zobaczymy za tydzień.
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Agenci Tarczy tez wbijaja na ciekawy poziom

ODPOWIEDZ